- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, ez a Wayteq kütyü mindenre alkalmas. Csak az a baj, hogy azok az eszközök, amik mindenre alkalmasak, igazából nem alkalmasak semmire. Abban gondolom egyetértünk, hogy ha egy ilyen kütyü húsz ropi, akkor vszínűleg nem egy high tech tuner lehet benne. Én biztos nem mosnám össze a két funkciót. A tuner részhez nem értek annyira, de ha véletlenül vkinek a HDMI -s TV -je nem tudná a funkciót, akkor már egy Aldiban is be lehet szerezni egy ilyen mindígTV izét. Ha ennél komolyabb repertoár kell, akkor úgyis keresni kell hozzá vmi szolgáltatót, az meg biztos erőltetni fogja a saját kütyüjét.
Viszont ami az AndroidTV, vagy másképpen miniPC -s témakört illeti, azzal jobban képben vagyok. Sajnos, a kínaiaknak ezen a téren sem erősségük a fejlesztésbe, optimalizálásba invesztálás. Ez a SOC viszont még nyers erővel sem tudja ezt valamelyest kompenzálni. Írok egy példát. Ezt a SOC -ot (is) Android mobil eszközökhöz tervezték. Aztán a miniPC -ken az elsődleges megjelenítő kimenetét kiküldik a HDMI porton. Csakhogy egy tabon, telón sosem változik az elsődleges megjelenítő felbontása. Erre alapból nincs felkészítve az Android. A kernelben fixen meg van határozva a kimeneti felbontás. Ez jelen esetben 672x1280 (plusz dockbar), amihez fixen adnak egy 270 fokos forgatást. A fullHD kimenethez kernelt kell cserélni. Van rá ilyen kernel, de azzal végképp megadod a kegyelemdöfést az amúgy sem acélos, kétszálas Malinak, amit egyébként sem lehet ezen a csíkszélességen, teljes teljesítményen járatni. Ez csak egy apró szösszenet. Tudok még pár ilyet.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hááát... Sztem teljesítmény szempontjából a 20 -at is kidobott pénznek fogja érezni a vásárló, míg a másiknál nem kérdés a "mindent visz". De árban mehetünk lejjebb is. Ott az M8. Ugyanez a SOC, kisebb tárhely, nem H -panel (nincs HW -es DTS). Itt már nem akkora az árkülönbség.
-
törölt tag
Szerintem hamarosan hiánycikk lesz ez a kütyü. Nem hiszem, hogy túl sok példányt találtak ebből a SOC -ból a múzeumban. 8726, MP2 -es Malival? Nemá! Gyengébb, mint egy RK3066 -os, mert abban legalább MP4 a Mali400. De még házon belül is jóval előrébb tartunk. Miért nem egy H -paneles, AML S802 az alap, mint a Tronsmart Vega S89-H -ban? Akkor nem lenne akadás. Négy mag, 2GB ram, Mali450, hardveres 5.1 DTS, bőven 30.000 fölötti Antutu.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest