Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Valaki esetleg vevő lenne a L4D 2 four pack-re? Még két ember kellene, a 2,5€ igazán baráti ár így érte.
-
SityiSXT
őstag
A kétnapi nyereményekért (20 szerencsésnek a top5 játék a wishlistjén) az adott két nap kell megcsinálni a feladatokat (minél többet csinálsz meg, annál több esélyed van nyerni). A végső, 3 db 100 játékos nyereményért (és a TF2 satyeszokért) viszont dec. 19-ig bármikor megcsinálhatod a feladatot, hogy meglegyen a 10.
-
Zolix64
tag
Hell és SenorGrande felvettelek benneteket a listámra
.
-
OnSeT
őstag
a Fallout: New Vegasra is adhatnának kedvezményt ha már egyszer bevonták a játékba.
nem hinném hogy a galaxis hoz hasonló mértékű kedvezményt kapna itt mostanában.a feladatokat egyébként csak mindig az aktuális 2 nap lehet teljesíteni vagy később is?
-
SenorGrande
senior tag
Nekem 9 jelentkezőre lenne szükségem a barátlistára, a játék időtartamáig.
Jelentkezők?
Steam acc: SenorGrande
Előre is köszönöm! -
JetiRulez
őstag
válasz
TazLeacher #46 üzenetére
Arc- és névmemória nálam is kampó. Meg olyan dolgokra emlékszem tisztán, amik meg se történtek.
-
Hell
tag
Sziasztok!
Ha már ingyen feladat. 8 embert kell még felvennem a "barátlistára". Lenne 8 jelentkező?
Engem felvehettek: WarthogHell. Mellesleg jó lenne néha "honiakkal" is játszani.Előre is köszi!
-
HS 2142
őstag
válasz
TazLeacher #41 üzenetére
Igazad van, én hibáztam.
-
HS 2142
őstag
válasz
Darth_Revan #39 üzenetére
Annyit szerintem megér, de azt nem lehet regisztrálni steamre, ha jól tudom, így a játékban nem vesz részt. (Már ha valakit ez hoz leginkább lázba.)
-
Darth_Revan
veterán
Ha valaki Fallout-ot megakarja most venni ehez, az inkább a CDGalaxisból vegye dobozosan, tudtommal az is okés és annak barátibb az ára (6k dobozosan vs 14k digitálisan...hmm)
-
kovsol
titán
ez így meredek, hogy a fallaut nincs leárazva és hozzá tartozik egy feladat
-
CsiguszMaxim
senior tag
A gond ott van, hogy túlmisztifikáljuk az egészet. A steam még mindig olyan mint a nagybani piac. Tetszik megvesszük, nem tetszik nem vesszük ennyi. Van más DD is a világon meg a dobozos játékok is ott vannak. Egy hétig tolták az arcunkba az akciókat egész jó játékokkal. Kapitalista világot, élünk ha a steam lát benne lehetőséget, hogy a sík hülye rétegről lehúzzon még pár garast ilyen módon én azt mondom ámen. Máshol ennél sokkal nagyobb disznóságok mennek. Ez meg csak sima marketing, ráadásul nem is a pofátlan fajta.
-
geezer
aktív tag
Persze, azért mondja mindenki: Ha nem kell, nem tetszik --> nem veszem meg. Aztán tolják fel a nyereményjátékukat.
"Mer' hüje azér' nem vagyok"
Ezért említettem a Vaterát, mint hasonló ravaszt. "Vásárolj 100ezerért, hogy nyerj egy töltőtollat" kategóriájú parasztvakítások mennek ott.Az amerikaiak? Ők egy kicsit feljebb vannak a majom-hasonlattól, nagy átlagban. Ez persze nem saját hibájuk, csak hát a vezető hatalom (nem politikai, inkább gazdasági) évtizedek óta hülyíti a népet, és szép sikereket ért el!
-
SityiSXT
őstag
Az apróbetűs részben le van írva, hogy elég egy megfelelő adatokkal kitöltött levelezőlapot küldeni Valvéknak, és akkor vásárlás nélkül indulhatsz a 100 játékért folyó versenybe. A kétnapi nyereményeknél pedig elég egy feladatot teljesíteni, és már van esélyed nyerni - persze ha több feladatot is megcsinálsz, nagyobbak az esélyeid.
Szerk.: Az kimaradt, hogy ezen feladatokból egy szerintem mindig olyan lesz, amihez nem kell vásárolni, például a mostani "állíts be egy avatárt". -
geezer
aktív tag
Ez az egész dolog akkor nem tisztességes, ha feltételezzük, hogy csupa olyan ember használja a Steam-et, akik egy lobotómiás dzsungelmajom értelmi szintjén vannak, és egy kiadós ürítés nekik már szellemi katarzis. Akik olyan buták, hogy egy ilyennel simán meg lehet vezetni őket, és rohannak minden félretett pénzüket a számukra érdektelen játékokra költeni, a biztos nyeremény tudatában.
Oké, amerikaiak is használják szép számmal ezt a szolgáltatást, és róluk nincs túl jó véleményem, tekintve az oktatási rendszerüket és az átlag értelmi színvonalat, de azért ennyire nem gondolom butusnak őket. És szerintem te sem.
Innentől nem látom, hol van a "Nagy gonosz, harácsoló cég, ördögpatákkal, aki ki akarja rabolni a csórókat" kép... -
AXisBOLD
addikt
legyen igazad.
annak ez valóban jó aki pont ezeket a játékokat akarja megvenni, vagy unatkozik és van rá felesleges pénze. nem is az eddigi leárazás dömpinget hiányolom, csak nevetségesnek tartom az ilyen játékokat, ennyi.
(#22) Zolix64: nem vagyok frusztrált, csak nem tetszik. egy olyan nyereményjáték sem tetszik, amiben a részvételért fizetni kell.
vett már valaki játékot csak azért hogy részt vegyen a játékban?
-
Zolix64
tag
Én nem értem a frusztráltságod, most ugye 2 naponta a szerencsések nyernek pár játékot (valószínűleg lesz olyan feladat ami nem igényel játékot) és pluszba még vannak akciók is, de ez a játék bőven véget ér karácsony előtt, szóval nem zárható ki, hogy lesz karácsonyi vásár és addig is pár szerencsésnek még szebbek lesznek az idei ünnepek
.
-
Mi ebben a nem tisztességes? 2 naponta 4 játékot leáraznak. Akárhogy is nézzük, ebben nincs átverés. Ha valamelyik játék megtetszik, megveheted, de nem muszáj. A nyereményjátékban meg akkor is részt vehetsz ha már megvan a játék, így nem is kell vásárolnod.
Amúgy meg biztos vagyok benne, hogy lesz hagyományos leárazás is.
-
wednesday
őstag
Itt a lényeg az akció és a leárazás. Azt kell figyelni, ha szerencséd van pont olyan játékkal lesz a nyereményjáték ami kell vagy ami már megvan, ennyi.
Lehet az lesz a szerencsés nyertes, akinek 1 játékot se kell megvennie, mert megvan az összes. És a 100 játéka mellé most nyer még 100-at.
-
AXisBOLD
addikt
"aki hülye" véded az egészet, de azért lehülyézed azokat akik játszanak...
ha már játék: gog játéka sokkal tisztább, nem kell fizetni hogy játszál.
nem mondtam hogy fájna bármi is
, ha olyan játékot áraznak le ami kell, akkor persze hogy megveszem. erről beszéltem, okosan forgasd csak ki amit mondtam
(#16) Solad: persze ez tiszta sor, csak kezdenek visszaélni a helyzetükkel. lehet hogy egyeseknek elcsépelt(nem rád gondolok), de a tavalyi, eddigi sima leárazások tisztességesebbek voltak.
-
Sicilian
addikt
de jól hangzik...
-
kovsol
titán
most ha kétnaponta ki lenne rakva 4 játék leárazva az miben másabb ?
ez van nem kötelező venni semmit, és ha véletlen leáraznak egy játékot ami pont kellene is neked, nehogy megvedd mert lehet így több esélyed lesz nyerniaki meg azért megveszi, hogy nyerjen az miért fáj neked? aki hülye vagy annyi a pénze, hogy nem tudja hova tegye annak hajrá
-
AXisBOLD
addikt
"annyi a különbség hogy nyerhetek is" ne nevettess, te ezekben még hiszel. én nem "nyerni" karok. tavaly leáraztak naponta/hetente(már nem emlékszem) 10-20 játékot, ami között volt mindenféle, lehetett válogatni.
ebből a pár darabból minek vegyek ha nem tetszenek?
én meg azt nem értem, hogy miért tünteted fel ezt az egészet úgy mint egy hatalmas lehetőséget, amin valóban csak nyerhetünk és nekünk a jó.
sokkal tisztább a garantált leárazás(nem ez a mostani sunnyogós, vegyél olyat ami valójában nem is érdekel, de nyerhetsz is vele...talán). persze amiket most mondtam is okosan ki lehet forgatni, de akkor se értem ez a mostani mutatvány miben jobb a tavalyinál.
-
Arról nem a Steam tehet, hogy az épp leárazott játékok neked nem tetszenek. Tényleg nem értem mi a gondod, a tavalyi leárazásnál az összes játék tetszett ami le volt árazva? Mert ezt úgy adod elő, hogy bezzeg tavaly milyen jó volt. Most annyi a különbség, hogy még nyerhetsz is a vásárlással.
-
AXisBOLD
addikt
de én ezeket nem akarom megvenni, ennyi pénzt is sajnálok rá és ha meg is veszem és játszok semmi sem garantálja hogy nyerek. a pénzt meg elköltöttem feleslegesen. ez a tv shop/betelefonálós játékok szintjén van.
ilyen no name játékok vannak most főleg leárazva. értem én hogy nem kell benne részt venni, de eddig nem ez volt. nem akarok én 100-10-5 játékot ingyen zsákbamacska stílusban. árazzanak le ahogy eddig én meg veszem ami tetszik. eddig mindig vettem valamit, ha nagy leárazás volt.
nekem ez nagyon nem tetszik, úgy érzem a Steam ezzel csak még nagyobb bevételt akar, mint az eddigi leárazásokkal. ezzel csak ők járnak jobban, eladnak rengeteget azokból a játékokból amikre nincs akkora igény. ügyes húzás ez tény, de emiatt még nem fogok neki örülni.
-
Zsoccc
senior tag
Első körben ugye ott van, hogy kétnaponta jön 4 feladat, így összesen van 28, amiből csak 10-et kell teljesíteni. Nyilván aki leginkább csak a nyereményre hajt az a pár eurós játékokat veszi meg nem a RUSE-t, ma is van pont két ilyen. Ráadásul kétnaponta ott a további 20 nyertes. De mint ahogy előttem is mondták nem feltétlen kell benne részt venni, ha valaki csak a vele járó leárazásokat figyeli az is bőven jól járhat.
-
AXisBOLD
addikt
ez egy baromság, majdnem minden feladathoz kell egy játék.
röhejes, inkább árazzanak le.
-
Érdekes a hozzáállásod.
Eleve minden nap húszan nyernek, fejenként 5db játékot, a végén meg hárman, 100-at. Ehhez még hozzájön az is, hogy minden játék le van árazva, mely az akcióhoz kapcsolódik. És a leglényegesebb dolog, hogy nem kell rész venni!
Na most ha belegondolsz, melyik akció volt jobb? A tavalyi, ahol csak le voltak árazva a játékok, de semmit nem nyerhettél, vagy a mostani, ahol még nyerhetsz is, ha vásárolsz és játszol valamennyit?
-
geezer
aktív tag
Nem értem, mi a gond ezzel...
Minden cég így csinálná valószínűleg. Lásd Vatera. Szerintem ők még sokkal nagyobb zsiványok.
Ez egy nyereményjáték, ha akarsz, részt veszel benne. Nyilván aki eléri egy 5 éves gyerek értelmi szintjét, az látja, hogy A: pénzt kell költeni hozzá, hogy részt vehess benne, B: nem biztos hogy nyersz.
Ezek után mindenki döntse el.
De én nem értem miért kell egy céget ezért megszólni...mod:
wednesday: egy rugóra jár az agyunk. -
wednesday
őstag
Az összes nyereményjáték erről szól, különben nem lenne ilyen. A biztos bevételből adnak egy szeletet, ez a lényege. Nem hiába nincs olyan lottó, hogy 6 számból találj el 4-et.
Aki viszont úgy vesz részt nyereményjátékba, hogy valószínű nyerni fog, azzal nincs minden rendben.
Ez tulajdonképpen egy normál leárazás nyereményjátékkal kombinálva. Hiszen mindig az aktuális feladatba szereplő játék akciós. -
frame>24
addikt
Azért kicsit pofátlan húzás ez már kedvenc népünktől...
Bőven ki van ez számolva, sok nyomi megveszi a rekvirált játékokat, (Steamnek ez MÁR biztos nyereség), hogy aztán a közel 1,5 millióból 3 nyerjen, a többi szerencsétlen hülye meg reménykedett, de a zsetont átutalta.Hadd ne tapsoljak most ehhez. Jó a Steam, de erre max. az ugorjon, akinek mind megvan minden... annak meg hullamindegy, hogy nyer-e...(ráadásul nyilván totál eltérő genre-kel kell bohóckodni)
-
sto1911
veterán
100 jatek/nyertes? Akkor a 3 szerencses el is felejtheti a Steamet egy eletre
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- PlayStation 5
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Renault, Dacia topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!