- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Ha neked megfelel miért ne lenne jó.
A cikk valóban azzal indul, hogy "szerintem", de eddig úgy tudtam, te nem MLaca vagy
márpedig a hsz-ek terén érveket szokás felsorakoztatni, a "szerintem" az meg nem az
Ijk: Te nagyon "értem én, hogy gőzgép, de mi hajcsa" vagy kezdem azt hinni
Leírtad azt a 2 olcsó obit, ami a Nikonnál megtalálható, és végre nagy élvezettel kihoztad, hogy olcsóbb az a konkrét összeállítás ekvivalens obikkal mint az m4/3, és? Ettől még nagy, nehéz, AF-pontatlan, kevés fényben a keresőben alig látsz valamit.
-
rbalint88
addikt
ollé, a canikon marketingosztálya jó munkát végzett!
emellett, ha igénytelenség nem is, de jó adag butaság van a hozzászólásaidban. pár ember innen a topikból eléggé rutinos fotós, akinek ettől ez még hobbi és nem megélhetés, több éve, évtizede fotóznak, _talán_ nem véletlenül választottak milc-et.
pár speciális területet leszámítva semmi előnye nincs a tükrös gépeknek, pár éven belül pedig ezek az előnyök is lemorzsolódnak a technika fejlődésével és megfizethetőségével arányban. de alsó kategóriában biztosan nem éri meg tükröst rendszert építeni már - hosszú távon persze.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Időnként kérdezik, hogy miért pont m4/3 gépeket és objektíveket használok? Íme a magyarázat!
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest