Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Au...
-Te sem gondolod hogy nem paraméterezhetőek egyáltalán az evf-ek hogy mit láss és mit ne-Szeret manuálozni, OVF-el. Nem evf-el, nagyítással meg píkinggel... Értem. Én puhány vagyok ilyen téren, törőékes mattüveg nélkül szerintem szopás ovf-el manuálozni.
-Megőrül az elektronikától: Ezt még értem. Pl az én szettemnél/vázamnál a te vázad (legyen X-E1 és D300/D7K akár hogy árban/korban ne legyen akkora difi) sokkal inkább 'mű'. Ahogy nekem az is mű/körülményes/nyűgös hogy minden k***t kép után elemeljem a fejemtől és megnézzem a kijelzőn hogy hogy sikerült.
Ettől sokkal 'pure'-abb érzés számomra az hogy az evf-ben előre látom, és 0,5sec (állítható az ideje is ill hogy látni akarod-e) ideig a kész képet is látom hogy milyen lett.
Az nem kizárt hogy vkinek az EVF mű - bár pont ezek a vázak/szettek amik anyaghasználatban a sima plasztiktól (canikon) térnek el (számomra sokkal) kellemesebb irányban, így összességében esetleg kevésbé nyomasztja a hülye elektronikus/mű érzés.Nem 10%ban (q..a drága filmessel lőni, bár lassan be kéne fűzni a Proviát amit kaptam ) de leemelem a polcról néha a fed-et, na az aztán fullmauál, és élvezem, igen.
De ettől még a belépő/haladó tükrösök keresőjét/használatát nem szeretem jobban, sőt! Inkább a nagy világos e-kereső, jobb anyag amit preferálunk [plusz sajátomon a klasszikus kezelés amit élvezek].
Lehet, hogy egy 6D/D610 fényerős alapzommal királyabb, de mégis nekem sokkal szimpatikusabb egy EM10/GX7/XE2 az ujjaimnak és a szememnek
Ez semmilyen táblázatba nem fér be, részben tetszik faktor, részben (anyag)minőség faktor, és ízlés függő is. Pl vagy nem próbáltad ezeket a vázakat/szetteket amiről beszélsz, vagy ezek ellenére is neked mégis az ovf, meg klasszikus canikon burkolatok/gombok jönnek be jobban.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest