Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wattafaka

senior tag

válasz duc #106 üzenetére

Én sem értem ezt a vergődést, ami itt folyik. És valahogy a kommented süket fülekre talált.
    Isten ments, hogy AMD-NVidia fanboy vitát indítsak, de ennyi erővel az AMD ígérgetései is megérne egy cikket. Ugye az ismerős mantrák: majd a DX12, majd a Mantle, majd az ez meg az. Ennek ellenére az NVidia úgy elhúzott, hogy még az előző genben sincs ellenfele. És ha jól tudom nem az NVidia terjesztette magáról ezeket a pletykákat, ellenben az AMD ígért fűt, fát, de főleg nem megvalósult teljesítményt. Tehát ha vérpistike ír a blogjában arról, hogy az Ampere mínusz 4 nanométeren készül, és ehelyett a valóság 8, akkor egyből szar?

Nincs bajom a tényekkel, elismerek bármit, ha tesztek bizonyítják. Csak marha érdekesnek tűnik, hogy CPU témában folyton nyomva van, hogy az AMD szarrá veri az Intelt, és csak vergődik (ami igaz), de valahogy az AMD lemaradásáról VGA téren semmit nem hallani, ellenben jön a cikk, hogy az Ampere mekkora szar lett, mert nem jöttek be a fotelkirályok találgatásai. Könyörgöm még ki sem jött a kártya. De már előre látom, ha dupla olyan teljesítményt nyújtana, és fele annyiba kerülne is jönne a fröcsögés, hogy de 350 watt..

Lemaradtam valamiről, és időközben divat lett fikázni, ami nem AMD?

Csak nekem túl részrehajló hozzáállás ez?

Új hozzászólás Aktív témák