Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Én azon a föld bolygón élek, amin él még rajtam kívül több mint 7 milliárd ember, de csak 85db ember birtokolja a 7 milliárd ember összvagyonának bevallottan a felét. Ami nincs bevallva az meg attól még a kezükben van, közvetve az övék. Az arány elképesztően durva.
Ezen a bolygón ezek az emberek érdekeltek az iparban (is.) Nem kicsit, nagyon. Számukra egy működő gyár nem csak aranytojást tojó tyúk, hanem tőkekihelyezés is egyben, amit egy az egyben buknak, ha a gyártott termékre nincs kereslet azzal a pénzzel együtt, amit a termék kifejlesztésére költöttek. A marketingcsatornák kiépítésének költségei meg úgy általában a teljes ipari struktúra a bányászattól kezdve, mert változik az alapanyagigény attól függően, hogy mit gyártasz és stb. mehet a kukába adott esetben. Na ez nem így megy. Ezek a fazonok nem mondanak le a vagyonukról csak úgy.
Szerintem ez a világgazdaság már nagyon régen nem úgy működik, hogy te okos vagy, kitalálsz valamit és akkor te forradalmasítod az egyik ipari ágat vagy akár többet anélkül, hogy ezzel a 85 emberrel azt "meg ne beszélnéd" mert te szerzel tőkét mástól és betörsz a világpiacra egy termékkel, mert te csak úgy megszerzed ehhez a gyártási kapacitást és mindenki asztalára odateszed a Riftet. Azt a pénzt így is meg úgy is nekik költöd el érted? Tökmindegy mit veszel. Ők gyártották. Miért dobják el az eszüket?
Az a vízió, amit a Rift mellé párosítanak álmodozás kategória.
Ha igaz lenne már régen baleset érte volna a gyereket. Felfoghatatlan pénzek mozognak és mindenki a nyugit szereti. A forradalom az nyugtalanító, már mi a szarnak nekik egy forradalom?Hardverlesen
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest