Új hozzászólás Aktív témák
-
Akybron
aktív tag
válasz
Synthwave #45 üzenetére
A mai minőségi celluxok/szigszalagok vagy maguktól leesnek pár napon belül, vagy ragacsos nyomot hagynak maguk után (esetleg mindkettő), ilyet nem szeretnék látni a textilbevonatú egérkábelen, mert macerás lepucolni.
Amúgy szép, vagy nem szép, a monitor hátán nem látszik. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
De jó... és ez miben jobb, mint 2 cefet szikszalag?
-
Akárki akármit mond, én veszek egy ilyet, már nagyon vártam a tavalyi bejelentés óta!
-
Akybron
aktív tag
válasz
DeathAdder #36 üzenetére
Hát engem még a napi melóban is zavar, ha pl. az egér kábele lelóg hátra az asztalról, és az egész kábelt kell felfelé húzni az asztalon, a kábel göcsörtjei meg be-beakadnak az asztal élébe.
Mondjuk az árazás kissé durva, max 500-1000 Ft lehetne egy ilyen kábeltartó.
Én egy ruhacsipeszt ragasztottam kétoldalas ragasztóval a monitor hátára a jobb felső sarkára, az tartja a kábelt. -
DeathAdder
veterán
Miaz isten ez??
Mi haszna van ennek mondja már el valaki?
Engem még az életbe nem zavart az egér "drótja". Fasza lesz,amikor majd ez elkezd nyikorogni pár év múlva, vagy ha lehámozza a drótot -
nyunyu
félisten
Tessekmondani, drotnelkuli egerhez valo kivitel is lesz?
-
tommjee
senior tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #29 üzenetére
+1
-
törölt tag
Elég lassan reagáltak a piac igényeire, még amikor 386 sx-en Setler-eztem akkor csináltam magamnak ilyet, egy pofás vasdarabból, M5-ös csavarból, meg egy bontható kábelkötözőből
L
-
Gabboo
tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #29 üzenetére
Kb. Akit annyira zavar a vezeték, simán összetákolhat egyet magának.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Egy ilyen fröccsöntött műanyagdarabért ennyi pénzt... aki megveszi meg is érdemli
-
killerjohn
addikt
válasz
Winner_hun #27 üzenetére
na majd ha lesz ilyen a többieknek, Huk lehúzhatja magát a wc-n!
-
Winner_hun
félisten
válasz
killerjohn #26 üzenetére
HuK meg enélkül is nyer
-
killerjohn
addikt
válasz
Winner_hun #6 üzenetére
Idra meg MC azonnal lecsap rá. 2 biztos vevőjük már van !
-
tommjee
senior tag
-
blackydan
senior tag
Razer Naga Epicnél én tuti nem használom majd ki
mondjuk amúgy is hülyeségnek tartom
-
Z86
őstag
Nem is értem hogyan élhettünk eddig eme csodás kiegészítő nélkül. Legalább olyan kivételesen nagyszerű találmány, mint az iPhone-ra szerelhető dSLR objektív. Egyszerűen briliáns.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Winner_hun #6 üzenetére
Én is ezért nézek nagyokat. Max. akkor szokott, amikor jövök haza albiból és belehajítom csak úgy a táskába. De ez a szerkezet meg az ellen nem véd.
-
törölt tag
Dejóóóóóó!! Nekem rögtön 2 is kell, mert a joystick kábel is össze szokott gabalyodni játék közben
-
Hiftu
senior tag
Lol,
Én ugyanerre a funkcióra használok saját megoldást.
Nekem szövettel burkolt a kábel az egeremen. Ezért kicsit nagyobb a surlódása.
Én is megemeltem a levegőbe, utána sokkal jobb lett a siklása az egérnek.
(Egy már meglévő cd állvány és egy beszorított hurkapálcika az egész.
Erre akasztom fel az egér zsinorját.) -
Dany007
veterán
válasz
kretenallat #13 üzenetére
Persze, mi is megoldottuk, nem azért mondtam...
Csak már akkor eszünk be jutott, hogy milyen jó lenne egy ilyen cucc. Nyilván nagy pénzt nem ér meg. -
Dany007
veterán
válasz
Winner_hun #6 üzenetére
Pedig fontos
Mi anno 2004-ben amikor gyakorlatilag 24/7 toltuk a Quake 3-at online, mindig ilyenről áradoztunk!
Sőt, csináltunk saját kábel tartót annyira kellett volna egy ilyen akkor.A probléma ott kezdődik, hogy az egérnek a kábele értelemszerűen nem feszes, nem nyíl egyenes. Következésképpen ívben kunkorodik. Egyenes eleve nem lehet, mert akkor a kábelnek feszülnie kéne, ami az egér mozgásánál nagyon érezhető lenne. Meg szintén macerás lenne megoldani.
Tehát a kábel kis hullámokban, kunkorokban van az asztalon. Így gyakorlatilag az egér mozgatásakkor csak az első "kunkor" mozog, azt tologatja az ember ide-oda játék közben.
A gond ezzel az, hogy - persze felülettől függően - a kábel a kunkor miatt ellenállást fejt ki az egérre. Minden mozgásirányban más más erősséggel.
Namármost ez a precíz és gyors célzásban idegesítő lehet. Nem azt mondom, hogy egetrengető problémáról van szó, csupán egy kis bosszúságot okoz. Én speciel nagyon érzékeny voltam rá, nagyon zavart. 1-1 nagyobb mozdulatnál valósággal éreztem, hogy tolnom kell a vezetéket is az egér előtt. Ha pedig a vezetéknek puha gumiborítása van, akkor kifejezetten képes tapadni az asztalra.Sok Razer egér többek közt ezért készül pl igen vékony és hajlékony kábellel. Viszont anno pl egy Logitech 510-esnek vagy 518-asnak egész vaskos merev vezetéke volt.
Na és itt jön a képbe a kábel tartó szerepe. Hiszen jó beállítva a kábeltartó a kábelt a levegőben tartja az egér előtt. Nem ér le a földre, nincs kunkor sem. Így gyakorlatilag nem lesz érezhető a kábel ellenállása sem.
Persze az egész "probléma" megszüntethető egy vezeték nélküli egérrel. De valamiért azt nemsokan szeretik.
-
-
Winner_hun
félisten
Parasztvakítás, semmi értelme. Méghogy összegabalyodik az egér vezetéke. HAHAHA. Valaki mutasson már egy képet amin játék közben összegabalyodott egérvezeték van
Meg mi az hogy nem lesz útban? Eddig se volt útban, mitől /minek lett volna útban?
-
mghltm
addikt
"amiota ezt a termeket hasznalom, a kdr-em felment 2,5-rol 3,1-re es baratnom szerint az agyban is jobb vagyok" - ismeretlen gamer
-
LackoMester
addikt
Amint kapható lesz mifelénk, én lecsapok egyre.
-
Bodz
nagyúr
Nem is tudom, a Roccat megoldasa szerintem szebb.
-
Cadal
őstag
"ára pedig 20 dollár és euró lesz"
az eszem megáll ettől az elszámolási formától... -
baluka26
veterán
Ezt a terméket csak én érzem feleslegesnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A játékosoknak szánt kiegészítő az egér vezetékét teszi rendezettebbé.
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest