- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
"mindenáron játszani akarok"
Szerintem még ez a nagyon extra eset is inkább szomorú, mint értelmes.
De én már vén csont vagyok, tizenX évesen biztos örültem volna egy ilyennek, ha nem PC-n nyomtam volna már akkor is magasról leszarva a tévét meg a konzolokat. Szóval még akkor sem.
Amúgy meg ha konzolos lennék, elébb raknék egy másik helységbe egy második tévét, és ilyen extra esetben is inkább átvinném a konzolt, mint hogy ilyenekkel bohóckodjak. Kössz, de képes vagyok átdugni 3 kábelt.
De még tovább lehetne fejleszteni olyan IoT irányban is, hogy ha a tévé távirányítójának
ujjlenyomat- pardon - biometrikus olvasója érzékeli, hogy más valaki fogta meg, akkor automatikusan rezegni kezd a kezemben a kontroller egy összetéveszthetetlen ritmusban, a játék megáll magától, a lakás világításai személyre szabott kedvenc színemmel világítják meg (esetleg fel-leszállópálya fényeffekttel) afelé az elektronikai berendezés felé kijelölt optimális utamat amire a stream automatikusan átkerül... Falat kenyér #sokKét bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Sony az új firmware mellett nyilvánosságra hozta a streameléshez szükséges programot és a lehetőségeket.
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest