- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
drotsztyuart
tag
Hat ez sok minden, de leginkabb egy jo nagy szar
Vaze inkabb egy rg350 24-ert postaval geekbuyingrol lengyelhonbol.[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
Igen, nagyon igényesen a hivatalos disztribúciót a Google Drive-val oldották meg:
https://drive.google.com/file/d/1hsIe9H432CXJkjfyctrHo8Ks--_GnQRc/view?usp=sharingDRM is theft
-
paperboy
senior tag
Valahonnan letölthető ez az Ataris Linux rendszer?
-
félisten
Mondjuk igen ,ez jogos. Hát nem tudom, windows nélkül két magoson CPu-n mi indul el, de lehetséges hogy megoldható rá. Én nem szenvednék vele ennyi pénzért. 400 dollárért az nálunk olyan 160-180 ezer forint már kapni ennél erősebb laptopot is.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Kapanyél
őstag
válasz DiamondBack #9 üzenetére
Persze, hogy van!
A nagy felbontás mellett a HDR típusok támogatása, és ami ennél is fontosabb: a hangformátumok dekódolása vagy átengedése az erősítő felé. Nem beszélve a kadenciahelyes megjelenítésről.
Nem a klasszikus értelemben vett képminőségről van szó, hanem hogy úgy játssza le, ahogy az a forrásban van. (ugyanazzal a színtérrel, nem ugrálva-megakadva, ugyanazokkal a hangsávokkal, amik pont ott szólnak, ahogyan a filmben is van)A TV-d nagy valószínűséggel nem fog megjeleníteni egy Dolby Vision HDR-t úgy, hogy mellette lossless Dolby Atmos hangsávokat visszaküld az erősítőre, esetleg átkódolja Dolby Digital Plusba.
Persze, lehet mondani, hogy akkor leszarom, letöltök egy ótvarabbat az enkórról, de amint megúnod a 720p-t és 4K-t szeretnél, nem találsz olyan muxot, amihez alap AC3-at kódolnak.
(ergo nincsen Porsche Turbo S 15"-ös acélfelnivel, fekete lökhárítóval)Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
keembo
tag
Ezzel tolni a Pitfallt olyan lehet, mint egy Ferrarival elmenni a sarki boltba
-
Pingüino
senior tag
válasz DiamondBack #9 üzenetére
Akik finnyásak a kép és hangminőségre, illetve akik olyan videóformátumot használnak, amivel a tv lejátszója nem boldogul (bár én ilyennel még nem találkoztam), azoknak van. Egyébként nincs.
-
Polllen
nagyúr
Nekem is ez volt az első gondolatom, de eszembe jutott, hogy ez natív x64, ha minden igaz. Szóval a kis apu-n sok régi pc játék elfut, ami arm alapon nem fog.
Ez is lehet szempont bár ezzel együtt sem adnék ennyit érte, hiszen ennyiből már kijön egy komolyabb nuc/brix is.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
félisten
Jó hát akkor egy nvidia shield inkább ezerszer, mint ez.Emulátor, multimédia joy..
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
DiamondBack
senior tag
-
törölt tag
Hosszú vajúdás után kiderült, hogy csak egy nagyon komoly székrekedése volt az atarinak.
-
veterán
Nem tudom mennyire fog labdába rúgni ilyen áron.
duree54
-
DEJVID
őstag
n wifi 2021-ben
-
Duck663
őstag
Szerintem nem a hardver miatt kerül ennyibe, hanem az OS fejlesztési költsége miatt. Amiatt csúszott az egész. De valószínűnek tartom, hogy esni fog az ára elég gyorsan.
#4 DiamondBack: Youtube-on vannak már fent videók, szerintem nem fog menni más kontrollerrel, eleve azzal kezdi, nyomd meg az Atari gombot. Egyébként nem is értem, hogy gondolják multimédiás eszközkén használni, beviteli eszköz kell, amit nem is adnak mindegyik csomaghoz, távirányító meg nincs hozzá.
[ Szerkesztve ]
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
DiamondBack
senior tag
Lehet tudni hogy a kontrollerek hogyan kapcsolódnak a konzolhoz? Használható hozzá más gyártó BT vagy usb kontrollere? Mondjuk akkor is drága az alapár.
-
Execᵀʰᵀˢ
tag
Fuh, ilyen panaszom ritkán van, de:
Úgy, hogy (a rengeteg csúszás ellenére is) 2021-ben, egy Ryzen 1606G-vel, eMMC-s tárhellyel, b/g/n wifivel, mindössze 8 GB rammal jön, nem lenne hatalmas probléma. A probléma ott van, hogy ezekkel a régi komponensekkel el mernek kérni érte (US MSRP!) $300-t, és még egy kontroller se fér bele. Ennek maximum $149-be kellene kerülnie, de a $100-at se zárnám ki.
Ebből a pénzből előbb vennék Xbox Series S-t, és ahhoz több a support, van hozzá kontroller, modernebb hardvere van, és nem zavar, hogy digital-only boltja van. -
Polllen
nagyúr
Tetszik a koncepció, de elég borsos nyitó ár.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP-DELL-ACER 4-6-7-8-9. Gen. Számítógépek + 1 év Garancia + Számla!!!
- ASUS PRIME X670-P WIFI Alaplap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest