Új hozzászólás Aktív témák
-
:AMF:
senior tag
a kulcs a "jó pár éve". az első dSLR-t kb 20 éve mutatták be, az első tükörmentest 3,5 éve.
tény, hogy manapság egy tükörmentes gép még nem képes kompromisszumok nélkül kiváltani a jobb és profi dSLR gépet, de amatőr és haladó hobbista szinten már most sincs hátrányban a milc.
hogy mi a jövő? telefon v. ff milc.
szerk:
(#113) Ijk: hajlongani a keresőhöz? d200-on is van státusz lcd.vagy Te nem erre gondoltál?
-
senior tag
amíg sportos, igényes divathetero voltam, addig gyakran mérgelődtem, hogy otthon maradt a gép, mert nem volt kedvem cipelni. de mióta satnya, igénytelen divatbuzi lettem, mindig nálam lehet a gépem és nem mérgelődöm.
Peethy, visszaküldtem néhány évvel korábbra a mondatodat, így hangzik: Mennyire tartod valószínűnek, hogy a jövőben a filmes tükrösök úgy ahogy vannak, lecserélődnek digitális tükrösre? Van-e utóbbiban olyan potenciál, hogy idővel - ameddigre teljesen kiforrott lesz - kiszorítja a filmes SLR-eket?
-
senior tag
A tükörmechanika sokaknak felesleges, és bridge/szappanosdobozról váltás után sokkal kényelmesebb egy ilyen öszvért használni.
az itteni milc-esek többsége több évnyi dslr használat után tért át erre a rendszerre, nem szappantartóról váltott. ez szerintem jelent valamit.
én személy szerint elégedett vagyok a váltással (D80->G2), bár "csak" fotózásra használom a gépet, nem videózok.Jó gép ez a MarkIII. Remélem pár év és milc méretben is kapható lesz hasonló képességű váz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Canon ma egy sajtótájékoztató során jelentette be legújabb tükörreflexes fényképezőgépét, az EOS 5D Mark III-at.
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest