Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
válasz
hypno skate #43 üzenetére
Ronda nézegetni egy nappaliban? Nyilván akinek van ennyi pénze annak van elég nagy nappalija is de az újdonságok mindig drágán indulnak.
-
antim
tag
Engem meggyőztek. Amint lehet kapni itt szemben a hifis bódéban, megveszem.
Szerintem egy jó ötlet. Pár év múlva el fog terjedni, ha kiforr a gyártástechnológia. Addig meg az irigyek szidhatják a gazdagokat, mint annó a mobiltelefon miatt.
-
forgonati
őstag
Majd megveszi az orosz ficsúr aki a minap felgyújtotta az 50 millás Mercijét, mondván sok a nyűgje
-
törölt tag
válasz
hypno skate #43 üzenetére
Nem "kell" feltekerni. Ez egy dizájnelem, ami egy maroknyi tehetős embernek ennyit is megérhet.
-
-
Cs1csó
titán
Ennek akkor lesz értelme ha eljutunk a 150-200"-os tévékig, és ha egy ekkora tévé nincs bekapcsolva akkor egy hatalmas feketeség ásít a szoba egyik teljes falán. Ehelyett ha fel vagy letekerhető akkor - ahogy írták is - lehet mögé képet, könyvesplocot, vagy egyéb dekorációt tenni és ha használjuk akkor ugye fel- vagy letekerjük és nézzük ha meg nem akkor a szoba "barátságosabb"
A másik haszna, hogy a szállítása esetleg könnyebb lehet, már egy 75"-os is elég macerás lehet.
-
aginor
veterán
Ennek inkább abban látom a hasznát, hogy feltekerhető, tehát kis helyen elfér, de cserébe nagyra lehet nyitni, vagy azt is mondhatnám, hogy pont akkorára nyitom, amekkorára az adott helyzetben szükség van. Tehát nem elsősorban a nappalit fogja megreformálni, hanem az olyan céleszközöket, ahogy előny a nagy és/vagy változtatható képméret nagyon kis hordózómérettel párosítva. Pl: autóba navinak, terepre térképnek, bármilyen tárgyalóba prezentációkhoz, vászon+projektor alternatívájának jobb/kiszámíthatóbb képminőségben, stb.
-
zolka95
őstag
Sok okoskodó egyből okoskodja hogy ez minek, drága stb.
Azt valszeg ott van náluk is a lapos tv, amit annak idején valszeg ugyanígy fikáztak, vagy ha nem akkor most fikáznák ha most jelennének meg először.Szerintem baromira hasznos a tekerhetőség. Idővel majd olcsób lesz meg hátha nem lesz alatta akkora doboz. Könnyen hordozható lenne a tv, csak simán összetekerném, mint egy posztert.
Ugyan kinek ne lenne hasznos? A lapos tv lapossága sem hasznos a régi képcsövesekkel szemben? Még akkor is ha sose vinném sehova, mégis pl egy költözésnél baromi sokat segít.
Nyilván nem 22 millióért, hanem egy alsó kategóriás árért. Bár ott tartana már.
Nem kell cipelni a nagy 50-60-70"-os tv-t rohadt nagy dobozba, vigyázva nehogy sérüljön a rohadt nagy képernyőjük. -
edward2
addikt
Nyilván nem ugyanaz de én ezt a megoldást nézem már 1 éve. Igaz asszony kiborult amikor elmagyaráztam a méreteit... (130"-esben néztem...)
-
slezsi
csendes tag
Miért ne várhatta volna valaki? Kint voltunk az IFA-n 2019-ben ahol ugye magánemberek is részt vehetnek. Nem egy ilyen kérdést hallottam, hogy mikor vehetik meg.. Attól, hogy nem fórumon fröcsög aki ilyet akar venni még várhattta
ennél sokkal feleslegesebb és drágább pl autókat vesznek maguknak gazdag emberek. Ha valami nem tömegtermék és nem az átlagembernek szól már hülyeség?
písz.
-
KRi2
aktív tag
Nah, végre vége a hosszú várakozásnak. Hányszor akartam én már feltekerni a tévét...
és áfa nélkűl má nemis olyan drága ha céges...
bár mire feltekeredik a Marsi anikó már végzett is a szinesekkel... -
fotel
aktív tag
Kövezzetek meg, de nekem tetszik.
Két dolog szomorít el:
- nem engedhetem meg magamnak
- sokatok nem fogja fel, hogy attól még, hogy neki drága még lehet jó a termék.Pl. ha megnézel egy kacsatoll bélésű burberry kabátot, akkor látni fogod, hogy még egy wellensteyn-hez képest is jobb minőségű (miközben már az utóbbi sem tömegcikk). Ezzel együtt aránytalanul drága, de ha tehetném, azt venném.
-
aginor
veterán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Végre!
-
Piftuka
veterán
Hát ugyebár... a vicc, az komoly dolog.
Egyébként szűklátókörűek vagytok. Nézzétek meg még egyszer a termék fotóját. Ez nem csak egy tévé 22 millió forintért.
Kiválóan lehet használni a lakás előterében padnak, amire ráülve fel tudod húzni, vagy le tudod venni a cipődet...
-
Tigerclaw
nagyúr
Aki ennyit szan TV-re, annak egy ajandek Suzuki nem jelentene semmit, mert valoszinuleg 100 millio korul valaszt autokat.
Luxuscikk. Az 1% 1%-ara celoznak. Gondolom nincs sorozatgyartasban, hanem total manufakturalis modon pakoljak ossze es 10-20db-nal nem lehet tobb raktaron.Ha mar rejtett megoldas, nekem a kepkeretnek alcazott wallpaper megoldasok jonnek be.
-
Azért egy mezei tévéért kiadni 60 ezer eurot az csak kevés embernek lesz a privilégiuma. Gondolom arab milliárdos csemeték majd viszik.
-
törölt tag
Én a kitekerhető verziót azért megvárom
Mi a fenet csináljak, egy feltekert TV-vel -
ALBY
senior tag
(a HazimoziStudio.hu egy régi képe) -
Televan74
nagyúr
Azért a 60.000€ ár miatt nyugaton sem lesz nagyon kelendő. Ennyi pénzért még autót sem vennék nem hogy tv -t.
-
törölt tag
válasz
macilaci78 #11 üzenetére
Erre a szokásos linkem: [link]
Nem véletlenül került az RX-be sem egy tévék közt komolyabb hang.Disclaimer: Nálam a nappaliban 5.2.4, a dolgozóban pedig 4.0 van, illetve lesz amikor végre berendezhetem már. Frontok kábelét nem feltétlenül szokták amúgy falban húzni.
-
idegen lény
addikt
A kurblis változat már sokkal olcsóbb lesz. Kurblis vetítőgép forever.
-
LamerGyuri
senior tag
Mi ez a sok szájhúzás? Magánrepülőt se vesztek, mégis van olyan köztünk, aki a hátsó vezérsíkról megmondja, milyen típust lát. Ennek is megvan a piaca.
Nekem egyébként tetszik.- "János kérem, hozzák ki a teraszra a tv-t."
Kitol, kiteker, néz.
Ennyi... -
-
akaido
addikt
Egy 58 éves közszférák zenéit hallgató öregedő mókus vagyok, akit elvakít ez a technikai novum....szerencsére a hátralevő életemben nem lesz izgulni valóm, hogy a 22 millás készülékemet felkapják a nappaliból, oszt uzsgyi neki vesd el magad volt tv, nincs tv...
ez volt a 4158-ik hszem
-
JoeYi
őstag
emellé is már beférne az ajándék Suzuki Swift
-
Remek lesz a beülepedő por az elektrosztatikus vonzás miatt.
Pucoválhassa majd a személyzet!Giziiiii!!!! Hozd a Sunlight-et, mert megint fátyolos a kép!
-
belashx
senior tag
Általában minden technolögiai újítás így kezdi az életét, aztán ahogy terjed, úgy lesz egyre olcsóbb, kisebb.
Felcsavarható kijelzős telefont vizionálok, mint lehetséges jövőt - majd egyszer. -
törölt tag
Én egy mennyezeti kialakításban azért több megoldandó kérdést is látok.
Az álló elképzelés azért lehet hasznos, mert használható/díszíthető marad a tévé mögötti falrész is. Ennyiért nyilván techdemó, ahogy írtad.
-
macilaci78
nagyúr
Én ha valamit feltekerek, az jellemzően hengerre hasonlít. Ezt a dobozból inkább kitekerem.
genlog: valóban, nekem is eszembe jutott. Vajon van benne beépített funkció, hogy a képet megfordítsa? Oké, hogy Win alól van rá billentyűkombináció, de kötve hiszem, hogy egy akármilyen szolgáltatói ONT eszközben lenne.
Ha meg lehet fejjel lefelé szerelni, akkor már legyen vakolható redőnytok mintájára kialakítva a doboza.Vajon árban mikor lesz releváns alternatívája egy azonos felbontású projektornak és vászonnak?
-
genlog
aktív tag
Agyrém. 22 millió és nem spórolsz még helyet sem. Techdemó persze, csak hol a hasznosság?
Ha a mennyezetre tekeredne, egy fokkal jobb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 65 hüvelykes LG RX egy dobozból tekeredik elő, és nem lesz kimondottan olcsó.
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Eladó GARANCIÁLIS Audio Technica ATH-M50xSTS USB
- Eladó GARANCIÁLIS Razer Barracuda X Quartz Pink
- Epson EB-1776W projektor / 3LCD / 3000 Lumen / 1280x800 / aut. trapézkorrekció / 1713 óra
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest