Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
"Csak nekem fura az, hogy az AMD vga-i támogatják a Win7 aero felületét teljeskörűen (leszámítva pár mobil gforce-t)" - a leszámítva pár mobil geforce-t kijelentés jogos, mivel azok nVidia gyártmányú termékek. Mobility Radeon-ok vannak AMD-nél. Egyébként az aero futtatásához csak Pixel shader 2.0-t tudó DX 9-es kari szükségeltetik. Ha a teljes körűen alatt a DX 11-et érted, akkor pedig az AMD-nek is "csak" DX 10.1-et támogatnak hardveresen a jelenlegi karijai.
Amúgy semmi fura nincsen ebben, a kisebbik gyártónak többet kell felmutatnia, hogy előrébb jusson.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Szerintem a legnagyobb gáz itt abban van, hogy hardveresen tutira, hogy bele van építve ezekbe is az Intel VT, csak le van tiltva. Persze nem a mezei felhasználókat figyelembe véve cselekedte ezt az Intel, hanem a cégekre összpontosítva. Én még olyan céget, közintézményt, bármi nagyobbat, nem láttam még, hogy AMD platformot vennének. Így kényszerítve azt a réteget, amelynek valóban szüksége lehet erre a virtuális XP-re, hogy sokkal több pénzt költsenek. Gyakran ugye feleslegesen nagy teljesítményű eszközbe beruházva.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest