Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kompakt vízhűtés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
legalább nyíltan nekem céloztad volna. nem akartam vele rosszat, csak gondoltam ha címlapos akkor erre oda lehet figyelni. máshol is láttam már hozzászólásokban ezt így, de oké valaki így használja, mint az "othol", vagy "tepszi" szavakat, de ott nem szólok, mert az mindenkinek a magánügye. azt viszont felvállalom, hogy kiver a víz az ilyenektől. itthon is finoman rászólok mindenkire, és megkértem mindenkit, ha én mondok valamit rosszul, akkor szóljon rám, mert természetesen én is hibázhatok. szerintem ennyit bármelyik nyelv megérdemel.
a bunkó megjegyzésedet meg inkább nem kommentálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest