- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Mini-ITX
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutti007
csendes tag
sziasztok! egy olyan kérdésem volna hozzátok hogy a web camerámat szeretném ugy használni hogy ha a gépem be van kapcsolva akkor telefonon esetleg meg tudjam nézni mi folyik itthon
lehetséges ezt valahogy megoldani?
-
ripla
addikt
microsoft lifecam studio, chrome, tökéletesen működik, bár egyik arc rondább mint a másik.
-
big-J
őstag
Eléggé pesszimista program, mindenki csak csúnyább lett.
-
Ijesztő!
-
mcfox
csendes tag
Nekem is csak a ki jelölésig jut el. A legújabb Chrome-ba, Firefoxba és Operában is próbáltam.
A Chrome-ra való optimalizáció láthatóan annyiban merült ki hogy nem futnak vízszintes csíkok a képen, Firefoxban pedig pár másodperc után ki is fagyott.
Érdekes hogy jobb fényviszonyok mellet hirtelen a hátérben lévő polc is az arcom részét képezte a kijelölés szerint míg rosszabb megvilágításnál helyesen jelölt ki.
Tudtam hogy nagy arcom van, de ennyire? -
levideo
tag
LINUX alatt a legújabb CHROME-mal sem megy ...
Ennyit a nyílt szoftver támogatásáról... -
aram01
nagyúr
nekem működik
asszonnyal sírtunk a röhögéstől közben -
ng0ofy
KORREKTOR
Lehet, hogy működik valakinek, de nálam a legfrissebb chrome-ot WebGL-re alkalmatlannak írja...
-
nkmedve
őstag
Egy halom ehhez hasonló van mobilra, én is dolgoztam hasonló appokon régebb. Nem irok cimeket, de volt egy amiben az alany arcára mongoloid, fekete vonásokat lehetett "varázsolni" (csinálhattál magadból akár ázsiai nőt is), egy másik amiben virtuálisan lehetett sminket felvinni, harmadik amiben érintéssel lehetett "boxolni" az illetőt és különböző horzsolások, sebek jelentek meg rajta. Régebben mentek az ilyen appok állitólag (bár én részemről pénzt nem adnék értük az biztos
), most nem tudom mi a helyzet, mostanában nem volt hasonló projekt.
-
BiP
nagyúr
Iphone-ra volt valami ilyesmi alkalmazás, hogy ki lehetett cserélni egy fotón 2 ember arcát. Az jutott erről eszembe. (szerk: FaceSwap, iSwap)
-
LLKobe
veterán
Működik ez egyáltalán valakinek?
-
Spancho
senior tag
Régebben láttam egy olyan programot webkamerás csethez ,hogy az arcodat mesefigurává változtatja stb.. az sokkal jobban tetszett.
-
-
VIC20
őstag
Charles Babbage! Neumann János!
Ha ezt tudtátok volna előre, Istenem! -
LLKobe
veterán
Hát nekem nemigen műxik, pedig jópofa lenne
-
vhunor
őstag
Bárcsak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest