Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
Már csak arra tudok gondolni, hogy az intel direkt adja ilyen vacak zselével a processzorait. Duplán kaszál: ez olcsóbb is neki, meg a kupaktalanítás közben jó esély van arra is, hogy a proci a kukában végzi, ami ugye nem garanciális, és lehet újat venni. (Bár aki egy ilyen cpu-t alakít kulcstartóvá, az már nem biztos, hogy megint venne egy hasonlóan méregdrága intel procit.
)
-
VinoRosso
veterán
Eléggé öngól szaga van a dolognak. Legyen mondjuk 20% ami jól tuningolható 80% ami átlagos. Így 20%-ot el tudják adni némileg drágábban, a 80% viszont rajtuk marad, mivel senki nem fog olyan procit normál áron venni, ami biztos nem tuningolható jól. Hiszen ha a vevő megveszi máshol ugyanannyiért, akkor még van esély rá, hogy top 20-as procit kap, míg a szelektáltak esetén biztosan a bottom 80-ból kap. Ennek akkor lenne értelme, ha a bottom 80-at is differenciálnák és ami nem tuningolható azt olcsóbban adnák a piaci árnál.
-
törölt tag
A Pro-nak lenne értelme, de nem +50k-ért.
-
Redneck
nagyúr
Amúgy sem volt két fillér, de ezek az árak elég durvák lettek.
(#21) Watchdog:
Lehet gondolkodnak egy feláras K+ szérián a következő generációhoz. -
mekker
őstag
válasz
twollah1976 #45 üzenetére
2x-es SWAG szorzó
-
twollah1976
őstag
Már az ezüst kupak is dob a processzor értéken.
-
kalmani
tag
Hősünk 900 euróért kínál 8700K-t. Ezen az áron már elgondolkodnék egy i9-en.
-
arn
félisten
válasz
ZuluMASTER #41 üzenetére
mert az angol miert jobb? amugy altalaban olcsobb nemeteknel...
-
Raymond
titán
válasz
ZuluMASTER #41 üzenetére
Mennyibe kerul az ebuyer szallitas Mo-ra?
-
ZuluMASTER
csendes tag
https://www.ebuyer.com/805377-intel-core-i7-8700k-3-70ghz-processor-bx80684i78700k Tessék.. Nem értem,hogy a prohardware fórumos arcai miért látogatnak 101%ban német site-okat... Mindegy is,jó étvágyat az 500Eur-hoz.. -.-‘
-
Puma K
nagyúr
Arra gondoltam, hogy ő arra gondolt, hogy a deildelt procira ugyan úgy adja a gyári garanciát a szóban forgó webshop ami nem kettő, hanem három évet jelent.
Igen-igen tudom, hogy ha a bolt észre veszi garanciáztatásnál a "bontást" akkor pápá a garinak.
Az oldalon rákerestem a garanciára, de nem találtam elsőre... de már meg van"24 Monate King Mod-Garantie inklusive"
-
-
törölt tag
Most is nehezen megy felfogni ezt a politikát, hogy trutyi van a kupak alatt. Ha jól átadná a hőt még meg is érteném. Az meg abszurd, hogy egy ilyen drága lakossági szegmensbe szánt félvezetőt még moddolni (delidelni) kell, hogy normálisan ki lehessen használni.
-
SunyaMacs
aktív tag
Most akkor jobban sikerült nagyobb OC potenciálú vagy csak deliddelt darabokat árulnak?
-
arn
félisten
válasz
atainprison #2 üzenetére
itt meg van jo dragan
-
Ribi
nagyúr
Szerinted az Intel ezt úgy döntöttel el, hogy feldobott egy pénzérmét?
Szerinted nem számolták ezt ki? Megint mindenki azt hiszi, hogy hülyék, hogy nem ezt vagy azt csinálják és tulajdonképp többet keresnének ha nem így, hanem úgy csinálnák a dolgokat. Ja, valószínű...
Az Intel ezt eldöntötte. Nem látszik? -
Televan74
nagyúr
Ha lenne rá pénzem,én simán kifizetném érte a plusz összeget.
De mivel nincs,ezért beérem az R5 1600 -as szerényebb oc -jával és teljesítményével is.
-
Kartács
aktív tag
Köszönöm, de full gép lesz vagyis ház/táp marad.
(#12) iguana
Igen, nem kötelező megvenni, ez pont olyan mint hogy az USA-ban az emberek 80% nem épít gépet (nagy pro nemzetközi gamerek pl) hanem az erre szakosodott "tuning" cégekkel építtetik meg az összeválogatott gépeket.
Akinek a lóvé nem számít, és suta, hozzá, de persze a maximumot akarja annak a rétegnek ezek tökéletesek és kint nagy ez a réteg. -
snecy20
nagyúr
Jó, hát bármennyi felesleges pénzt el lehet költeni, tiszta sor!
A másik meg, hogy hiába tud annyit a proci, nagy valószínűséggel a piacon elérhető legjobb OC-s lappal vannak kitesztelve, ergo a usernél megint nem lesz mindegy hogy melyik alaplapban fogja hozni a proci a ráírt extra sebességet.
-
hash99
senior tag
Itt az a vicc hogy a fos pasztázás miatt teljes iparág kezd kiépülni a delid köré
-
iguana
őstag
már miért lenne ez baj?
nem kényszerít senki, hogy megvedd. ezt egy nagyon szűk réteg fogja megvenni, aki fogékony az ilyen kuriózumitásra, fogékony az ilyen egyediségre, készen akar kapni egy olyan válogatott, "átalakított" processzort, ami garantáltan megy a feltüntetett órajelen és még garancia is van rá...és persze van is pénze és nem sajnálja rá.
az más kérdés, hogy szerintem a x2 ár baromi sok az ultra változatért, de hát ez van. -
Kartács
aktív tag
Az a jó, hogy ezt kb 4-5e-ből megoldja az ember magának?
Vagy ha mással csináltatja itt azt hiszem PH!-n 3-4e körül vállalja el ugyanezt egy kolléga... mármint a kupakolást, a tuningot meg otthon megcsinálod...Amúgy kapni már bárhol is 8700K nálunk, mert én már rohadtul erre várok, hogy össze rakhassam az új gépet vagyis, hogy megrendeljem a cuccokat...
-
Fex
tag
A tuningban nem az a jó, hogy veszel egy "olcsó"procit, amit tudsz hajtani a "drágább" sebességével? A sebesség többlet meg a nyereség. Itt meg veszel egy "olcsó" procit, rohadt drágán, így kétséges a nyereség..
-
törölt tag
Minél inkább a határon van valami, annál többe kerül minden további kis plusz. Itt letesztelték (az emberóra drága), garantálják, hogy megy annyin, vállalanak rá két év garanciát, plusz belegravírozták a tuninger nevét, ami ad még egy kis extrát. (Neked, nekem, a fórum nagy részének ezek valószínű nem számítanak. De nem is azokat célozzák vele akiket ez nem érdekel, hanem azokat, akiket igen. Nem kell mit tudom én mekkora közönségre gondolni, ezekből valószínű nem fognak ezerszámra eladni.)
Szóval én semmi problémát nem látok abban hogy ennyiért adják, se abban, ha ennyiért is megveszik őket.
-
hemaka
nagyúr
csipazom a sracokat, en naluk rakattam ossze a gepem es meg adtak csomo olyan kedvezmenyt is, amit az oldalon nem is irt amikor a rendelest leadtam, jo fejek.
-
ribizly
veterán
Még jó, hogy lehet kapni...
Amúgy meg menjen az Intel a jó fenébe, ezért a pasztázós sz@rság miatt megyek csak át AMD-re... -
Szóval a legdurvább darab kétszer annyiba kerül, mint az eredeti listaár?
Ami már önmagában sem egy matyóhímzés?Jól van, sok sikert nekik; nekem tökéletesen megfelel majd egy i5-8400, ha arra kerül a sor.
-
törölt tag
Teljesen biztos, hogy nem venném meg a válogatás utáni "selejtet" 30 euróval a listaár felett
-
atainprison
senior tag
amelynek a csúcsmodellje a Core i7-8700K jelzésű megoldás. Ez már elérhető az üzletekben
Hol?
-
Laraxior
titán
Tehát ezért nem kapható máshol mert mind a németeknél van
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ha nem kedveljük a tuning szerencsejáték jellegét, a német cég előre leválogatott CPU-i garantálják a sikert.
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest