Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• UFO1

senior tag

válasz i3odnar #1630 üzenetére

Ahogy én látom mikor iszik Moh nagyon is vonzódik Mercyhez és valljuk meg nagyon is szép és formás egy lány és most tekintsünk el attól hogy a kamera torzít és előhozza a hibákat és pár kilóval nehezebbnek látszik mindenki tehát a valóságban nagyon egy szép lány lehet. (Nála már csak Fru bombább minden szempontból) Józanul valami miatt taszít de a testbeszéde minden mozdulata arról árulkodik hogy nagyon is bejön neki Mercy. Az hogy gyengíti e a játékát? Szerintem nem leírtam miért. Moh nagy valószínűséggel maximum a döntőig jut el ahol 3-kent ki is esik viszont egy szerelmi szállal talán sokkal érdekesebb lenne mindkettejük története. Amúgy is Mercy sokkal izgalmasabb karakter a játék szempontjából!

lowzor #1631
    Azért már legyünk emberek ha valaki szeret valakit vagy ugye szerelmes akkor nem alázza meg a 4 fal között sem nem hogy egy TV műsorban ahol több százezren láthatják. És nem hogy elnézést kér hogy rossz poén volt hanem idiótán vigyorog! Nem baj jó ez így most minden jóérzésű ember és az összes nő ellene fog szavazni! :C

Új hozzászólás Aktív témák