Hirdetés
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS ROG Ally
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vakegérke #411 üzenetére
Lényeg, hogy időben észrevetted, hogy Dugó egy primitív ösztönlény, és nem olyan, mint a bemutatkozójában.
Lehet, hogy Bálint unalmas sokak szerint, és Dugó csinálja a műsort, én ennek ellenére nem szeretnék még csak esélyt sem adni egy Dugó félének, hogy megnyerje a műsort.
Aranda és gáDzsina is undorító, már azon agyaltak, ha Bálint jön vissza megkeserítik az életét! Ha Bálint egy szellem, és nekik olyan, mint ha bent sem lenne, akkor mit foglalkoznak vele, mit akarnak megkeseríteni neki? Hisz gáDzsina szerint ott sincs. Ők ketten a két leg rosszindulatúbb villalakó. Remélem nagyon pofára fognak esni a játék során.
És remélem Renátó is nagyot koppan, akinek Bálint mellé kellett volna állnia. Túl sokat vártam Renátótól az elején, de győzött benne a cigó vér!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha beindul, jól kitárgyaljuk. Egyelőre ennyi. 2020, július.Másfél éve várjuk, idén indul a kukkolda. A videóban az...
- Renault, Dacia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- eBay
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest