- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonlight115
őstag
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #15 üzenetére
Ugye nadrágban? Lehet, hogy alul gyülekeznek a kukkolók távcsővel.
-
Vakegérke
félisten
Ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel.
Ha ennek az ösvénynek a közepén rakna le egy helikopter, nem csak halálközeli élményem lenne, hanem valószínűleg bele is halnék.
Ezen a hídon se mennék át semmi pénzért.
-
vtomi2
őstag
Nekem akkor van téliszonyom, ha nincs semmi amiben megkapaszkodhatok, és olyan 1 méternél közelebb vagyok a "zuhanáshoz"
-
0xmilan
addikt
Sok ilyen videót láttam már, főleg James Kingston fél órás túrái tetszenek. (Állítólag régen neki is tériszonya volt)
Nekem alapvetően semmi bajom a magassággal, de az elején voltak olyan helyzetek, amikor meghökkentem, viszont mára már pl. teljesen természetesnek tűnik, hogy 40 méter magasan átsétál egy lábfej széles gerendán a daru és az épület között. Szóval szerintem is hozzá lehet szoktatni az agyat. Csak azt kell tudatosítani, hogy fizikailag semmi különbség nincs az egyes helyzetek között. Ha az utcán meg tudsz állni a járdaszegély előtt és nem esel be random az autó elé, akkor miért esnél le a létráról vagy egy épület tetejéről?
"If you're afraid to fall, you fall because you're afraid. Everything is choice. Choose not to fall." -
R3wind
csendes tag
Átérzem a dolgot. Nálam mondjuk akkor jön elő ha nem biztos ponton állok. Létrán még csak-csak megvagyok, mondhatni félig meddig ráülök és kiegyensúlyozom magam. Na de egy szék már ki tud akasztani. Szóval minden egyes villanyégő csere kész öröm. Amint felnézek és nyújtózok felfelé (jelenleg nincs létránk, de székről simán elérem az egészet) már úgy érzem, hogy rögtön dobok egy hátast. Ha nagyon magasan vagyok valahol, hegyen, kilátóban, akármi, le merek nézni, nincs gond, de egy idő után elfog a hányinger. A vicc az egészben, hogy gyerekként kutya bajom nem volt, pár éve alakult ki az egész. Trauma? Passz, egy biztos, ezt már nem heverem ki.
-
pusszycat
nagyúr
Én már virtuálisan is tériszonyos vagyok. Elég ha lenéz a kamera egy magas épületről máris szédelgek. Valami doku filmben láttam,h ezek a fóbiák úgy kezelhetők ha kitesszük magunkat nekik lehető legdurvább formában.
Hát elképzelhető,h segít de inkább maradjak fóbiás. -
-
0xmilan
addikt
Néha is tériszonyos leszek, de ilyenkor egy-egy rossz élmény után Oleg videói mindig jobb kedvre derítenek.
-
Vakegérke
félisten
Érdekes dolog ez. Rövid ideig voltam vitorlázó repülő, nem volt gond. Az óriáskeréken se. Talán az kell, hogy valami körbefogjon, biztos támpontom legyen, akkor nincs baj.
Amikor beköltöztünk a panelbe, szoknom kellett a magasságot, a nyolcadikon lakom. Az erkély szélére csak egy idő után mertem kiállni, akkor is kapaszkodtam a korlátba. Viszont az égre nézni ma se nagyon merek, azonnal belém áll a görcs. Mintha dőlne el a ház velem együtt.
-
flymi
addikt
Őszinte gratula!
Elvileg nekem is tériszonyom van, de valahogy nem mindig. Létrán nincs, de ha mondjuk fel kell mászni fél kézzel kapaszkodva egy ilyen alumínium alkalmatosságon egy kétemeletes ház tűzfalán, na akkor tele van a gatya. Érdekes, földszintes csadi ház tető cserepezésénél sem volt gondom. Eiffel torony felső szintjén sem volt semmi különös rossz érzésem.
Talán gyerekkoromban sokat másztam fára és ezért nem olyan vészes, nem tudom. De tízemeletes házak peremére még a lottó telitatlálatáért sem ülnék ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest