- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
PMT
csendes tag
Ez csak marketing, szerintem.
Nyílván ki van számolva, hogy egy user átlagosan mennyit használ, milyen ütemben kellene növelni a tárhelyet, hogy az efféle igényeket bőven kielégítse a Gmail és azt tudják biztosítani is.
De erre rátesznek még jónéhány lapáttal, amikor azt írják, hogy 7GB tárhely, miközben valószínűleg tudják, hogy egyhamar nem kell attól félniük, hogy az összes Gmail postafiók tartalma 7 gigásra duzzadt.
Ja és amit még el tudok képzelni az az, hogy ez is egy lépés affelé a Google törekvés felé, hogy egyszer, egy (a Google-nek) szép napon, a felhasználók tényleg minden adatukat Google "szolgáltatásokban" tárolják és például ezzel a sok gigás e-mail tárhellyel előre jelzik, hogy a mennyiség nem szab határt.
-
-KoKeSz-
tag
Sziasztok!
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy hogy csinálja a Google, hogy a Gmail tárhelye egyre csak nőő és nőőő??? Ennyi felhasználó mellett 7 Giga (jelenleg) elég sok egy főnek...
Hogy is van ez??? Nincs ötletem, ennyi adattárolót csaknem vesznek... -
dark100
aktív tag
-
dark100
aktív tag
Es hogyan latjak? Latni dogokat energiabefektetest igenyel, gyakorlatilag nyomozniuk kell utanad, es ha ezt teszik, akkor valoszinu mas gondjuk is volt mar veled. Egy konyvben olvastam anno, hogy az USA kepes a vilag teljes informacioforgalmat megfigyelni, csak keptelen kielemezni (meg algoritmikusok segitsegevel sem jut vele sehova). Elteszik, hogy jo lesz meg valamire, de 99,9%-a semmire sem hasznalhato. Amugy a kulonfele biztositok fokent egymastol szerzik be az infot rolad, es nem a googletol. A tuszos esetben meg valoszinu maga a tusz adott felvilagositast a terroristaknak, a google csak a bizonyitek volt. Van egy jo magyar mondas, aki sokat markol keveset fog. Aki sokat akar tudni rolad, az semmit nem fog tudni.
-
TCDD
csendes tag
A zoho.com egy az egyben egy gugli klón, ha váltani akar az ember, erre érdemes.
A yahoo mailtől fejre állok és a hotmail sem az igazi, de a zoho mail nagyon hasonlít a gmailre.
-
bambano
titán
van több kereső, van sok email szolgáltató, stb. stb. nekem desktop nem kell a guglitól. volt pl. altavista, lycos, ftpsearch...
A 3.1-es idején (hogy a nyilvánvaló dolgot ne említsem), volt még word for dos, wordperfect, chi writer, wordstar, stb. stb. Volt dos alapú teljes internetes kliensprogram, szerintem táblázatkezelőből is volt még választási lehetőség. A novellnek volt komplett irodai programcsomagja is. Hidd el, az akkori világban nem volt annyira elesett az, akinek nem kellett a windows.
-
rii
nagyúr
válasz
Cathfaern #10 üzenetére
nincs most ötbb alternatíva a google-féle applikációkra, mint annak idején a win. 3.1-nél?
nem tudom, azért kérdem.
ha nagyon keresni akarnék, és nagyon mással
akkor yahoo.com
altavista.compersze ott a
gmail.com, maps.google.comviszont 96-97-ben a win 3.1 elôl menekülôk ugyan hova futhattak volna, ha mind a kompatibilitást, mint a könnyû kezelhetôséget meg akarták volna tartani?
(#13) Integra
én sem tettem fel a crome-ot
sôt, még a ff 3-at sem
ff2 is bôôôven sok nekem. -
bambano
titán
ha most nagyon sarkítani akarok: pedig kellene, hogy érdekeljen, hogy mit tudnak rólad, mert eljuthatsz odáig, hogy téged drágábban biztosít egy biztosító, ha látja, hogy mindig hegymászó túrákra fizetsz be a neten, vagy más nyugdíjbiztosítási feltételeket kapsz, ha látják, hogy gyakran rendelsz piát.
De az is előfordulhat, hogy nem kapsz meg egy állást, mert guglival megtaláltak pár írást, amit te követtél el. Mint ahogy az is előfordult (ez viszont irl, tény, nem fikció), hogy terroristák azért engedtek el egy túszt, mert a gugliva kiderítették, hogy az illető a nyugatot bírálta írásaiban.
Nem csak az téma, hogy ha van vaj a fejeden, akkor a google miatt kiderül-e vagy sem, az is a téma, hogyha teljesen tiszta vagy, kerülhetsz-e hátrányba, mert összekapartak rólad egy kosár adatot.
höhö, pl. megtudják, hogy dragonfx álnéven szoktál vezetési tanácsokat adni a "miért vezet mindenki úgy, mint egy állat" topicban és nem kötnek veled kötelezőt
-
Integra
titán
a google is csak egy cég
egyszer befogja nyújtani a számlát.. -
dark100
aktív tag
En ugyvelem ez az egesz helyzet foleg a konkurencia mentalitasanak hibaja. A google hasznos cuccokat ad, egyszeru kinezettel, mig a konkurencia csak kinlodik a csicsaval es a gyenge szolgaltasokkal, amik nem teged, hanem mindig azt reszesiti elonybe, aki fizet. Probalnak teged ketrecbe zarni, ravenni hogy minden sz*rert fizessel, es ezzel csak elijesztenek mindenkit (lasd m$, yahoo). Aztan a google reszedesese csak no. Vajon miert? Ha osszeolvadna a yahho meg az m$ akkorsem jutnanak sehova. A fejekben van a gond.
Engem amugy pl nem erdekel, ha a google mindent tud rolam, ugyanis semmire sem megy vele. Es ha mar reklamokat kell nezni, mert mindenki azt tolja a pofadba, akkor legalabb olyan reklamok legyenek, ami meg erdekelhet is. Amugy reszemrol immunis vagyok rajuk, az elmult egy hetben 1 reklamra sem emlekszem, ami megmaradt volna bennem. Amugy az szokott a legfeltunobb lenni, aki legjobban el akar bujni.
-
Apollyon
Korrektor
Én leszedtem a Chrome-ot, de miután elolvastam itt azt a hírt amiben írták hogy a suggestions funkciót (amit egyébként egész jónak találok) gyakorlatilag kémkedésre használják egyből le is töröltem install nélkül.
Lassan már a google fogja üzemelni az egész internetet.
Vagy még rosszabb..
Van egy olyan rajzfilmsorozat, az a neve hogy Futurama. 3000-ben játszódik, vagyis ~1000 évvel később, a jövőben. Volt egy olyan rész hogy az egyik szereplő álmaiban boxer és egyéb alsógatyák szerepeltek. Másnap elmondták neki hogy a városban gammasugárzással vetítik az emberek agyába éjjel a reklámokat. Aznap el is mentek vásárolni...
Szóval lehet még itt elfajulni -
Vladi
nagyúr
10/10 a cím.
-
hemaka
nagyúr
A Chrome jött, látott, és tarolt, úgy mint anno a iPhone... És ez természetes, hogy a többi böngészőt fejlesztő céget zavarja.
De azért látom én is tisztán mennyire nyomul a Google, mindent felvásárol, amit csak lehet, és tudást hordoz magában. -
^Clown
addikt
Nálam a gugli a Chrome-féle 11-es ponttal tette be a kaput. Mikor ez kiderült, rá két napra egyfolytában lefagyott a böngésző. Nagyon tetszik, mert sallangmentes, gyors, letisztult, de nem tettem vissza. Túlzottan tolakodó a gugli manapság, pedig régen még szimpatikus volt.
-
grind3r_
csendes tag
Ha véget ér a Google "idealizmusa", majd megint váltunk az alternatív szolgáltatásokra. A többség persze hasonlóan a Microsoft elleni támadások és a használható alternatívák megjelenése után is maradt a megszokottnál. Amíg nem lesz Google Campus szerződés, addíg miért zavarna?
-
A gugli olyan lesz hamarosan, mint a Terminatorban a SkyNet, vagy mint a Mátrixban a gépek...
És ez nem vicces, hiába vigyorgok.
-
bambano
titán
Jajj szegény Palit elvonja a kormányszóvivői videoportál sürgős ügyeitől a gugli híradása
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest