Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nortol
senior tag
Csak azt mondd meg, hogy mi a frászt kezdjek egy 1000-res Digivel, de mondhatnám, hogy 1000-res akármivel is...
Dobjak ki mindent a házból, ami csak 100-ra képes és cseréljem le az egész itthoni rendszert "ezresre" mert attól tök jó lesz nekem?
Már ezerszer hívtak a UPC-től is, hogy váltsak 120-as csomagra az 50-es helyett(ami gyakorlatilag 60-as)...
Kérdeztem tőlük, hogy mi értelme lenne, hisz itthon semmi sem támogatja a 100 megabitnél nagyobb sávszélességet...
Ennél a pontnál mindig meg köszönték, hogy beszélhettek velem :-)
Tehát kérdezem Én, mi a frásznak kell egy normális, magyar háztartásban manapság egy 1000-res csomagnak?
Ha csak nagyzolásnak nem jó, de más téren nem látom értelmét nagyobb sebességnek a mindennapokban!
Jelenleg nem ismerek olyan embert, aki otthoni környezetben kitudná használni az "1000-res" netet, pedig én is üzemeltetek szervert is, de ez a net nem szerverhez való...
A UPC nem szar, a többi sokkal szarabb...
Csak bele kell olvasni a többi szolgáltató topikjába, és azonnal bölcsebben fogtok ide is írni...
-
Új hozzászólás Aktív témák
it A vállalat weboldala elérhetetlen, és az internetezéssel is bajok vannak. Pedig két napja elmondták, a hálózat megbízhatósága az első.
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest