Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steeve84
csendes tag
Meg a fejtörőkre is koncentrálhatnának, mert az mostanában valahogy kimarad a játékokból. Attól még, hogy sokat pofázok benne, nem lesz jó valami.
-
G4ga
őstag
Tenyleg azt hiszik hogy ezt a dumat valaki meg elhiszi nekik?...
Tenyleg azt hiszik?... Olyan edikME 3 utan folytatott tenykedesuk utan azt se hinnem el amit kerdeznek.
Es ebben az esetben nem a jatek hibaira utalnek, hanem a jatekosokkal valo kommunikacio modjaval. Az EC Dlcvel szo szerint szembekoptek a jatekosokat. Az Ec megjelenese elott igy hallgatunk, ugy hallgatunk beneteket... Mi lett belole? ...Szvsz ha azt akarjak hogy fogyon szerintem nem eleg hogy jo legyen a jatek... Ennek 2x olyan jonak kell lenni...
Az emberek nem felejtik el amit a DA2,SWToR es ME3ak muveltek...
-
szerintem nem kellene ennyire embertelenül meggyalázni az ultima nevet!
-
Dumbass
csendes tag
Khm..választási lehetőségek... persze..persze..
Mondá egyszer az EA köll a pénz és lészen casual game.. -
FehérHolló
veterán
korábbi hagyományoknak megfelelően ezúttal is a játék történetére, valamint az annak cselekménye közben meghozott döntéseink által előidézett változásokra fókuszálnak.
Jaja, mint a Mass Effect 3-ban, ahol minden apró döntésünk befolyásolja a végkimenetelt.
Hogy tiszta legyen: az Extended Cut bejelentését és a ME3 megjelenését megelőző Bioware-es bullshit szövegre utalok. -
vitaro
senior tag
Ó, hát peeeeersze...
-
-
hol is hallottam már ilyen és ehhez hasonló hazugságokat??...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Windows 10
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eredeti játékok OFF topik
- Gaming notebook topik
- Battlefield 2042
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest