Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
szerintem igen, bár egyáltalán nem vagyok audiofil. hangerő nagy, alig torzul. a méretéhez képest tényleg jó a basszus kiemelés, ami szerintem 3" környéki hangszórót kapott, de képtelenek leírni sajtóanyagban, hogy ezt jelenti a bass port.
de azért, ha tényleg a zenét akarom élvezni, csak arra odafigyelve, akkor bekapcsolom az alapvetően házimozis sztereo hangfalpárt az erősítővel. de ez ma már nagyon ritka, hogy csak és kizárólag zenét hallgatok és semmi mást nem csinálok mellette. és nem is tart sokáig.
ez arra tökéletes, hogy mazzag nélkül, kis helyen felférő, alig fogyasztó de alapvetően jó hangzású cuccról szóljon valami a netről, ami elfogadható árkategóriában van. meg vagyok vele elégedve. -
törölt tag
akku nélküliek a következő teszt?
amúgy nekem egy ilyen van otthoni napi zajkeltésre, fix helyen.
http://divoom-europe.com/?page_id=79
laptop/teló kékfog, az asztaliról játékhoz (3 havonta egyszer) meg kábel. érdekes egyébként, hogy mind a kettő egyszerre is tud szólni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest