Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
Low Noise #76 üzenetére
Ez megint csak leginkább a TN hibája... A többi paneltípusnak sokkal jobb a feketéje!
Nem fogod elhinni, de éppen mielőtt a hsz-edet olvastam, egy fekete háttéren megjelenő világos színű szöveget olvastam (általában ellenkezőleg szokott lenni), ami teljesen jól nézett ki, még meg is jegyeztem magamban, hogy milyen szép, kontrasztos, és teljesen fekete a fekete. Hozzá tartozik, hogy nappal van, bár épp be voltak húzva a függönyök, szóval félhomály volt. Teljesen sötét szobában már látszik, hogy nem teljesen fekete (ilyenkor a TN már világít). De annyi baj legyen...Szóval ez monitornál, normális panel esetén nem gond. Hanem inkább csak az LCD-tévéknél, amiknek nagy a felülete, és sötét szobában is nagy kontraszttal nézik, amikor is maximumon megy a háttérvilágítás, így hiába a jó panel, ilyenkor látszik a derengés rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Blue Phase technológia 2011-re érik meg a sorozatgyártásra.
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Politika
- Spórolós topik
- Formula-1
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide UltraGear 34GN850P-B Monitor! IPS / 3440x1440 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell SE2416H Monitor eladó
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- SAMSUNG (LH55QMCEBGCXEN) 140CM 4K SIGNALE MONITOR ! 2024 UJ MODELL! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest