Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
Juj érdekes eredmények. köszi hogy megkerested, én ilyet nem találtam, pedig általában elöbb keresgélek és csak ha nem találtam utána kérdezek. a dx11 sajna érdekes lehet mert várom a win7-et, és gondolom ha bejön az embereknek a win7 akkor végre elkezdenek dx11-re játékokat írni. eddig ugye az xp miatt nem érte meg nekik komolyan fejleszteni dx10-re.
-
Drenadar
veterán
köszi a válaszod!
Ari18: nem tudom nélkülözni, és szerintem mindenképpen megtartanám a kártyát
van ismerős akinek jól jönne (ismerőstől nem kérek pénzt érte), vagy ha veszek egy ATI-t jó lesz mellé physix kártyának
igazából nekem elég a kártya. HD-nél érzem hogy kevés, meg ugye crysis nem egedi a full HD felbontást mert kevés rajta a ram. de amúgy jó kártya, csak érdekelne mennyivel tud többet egy sapphire féle HD4890-es teljesítményben
-
Drenadar
veterán
egy kérdésem lenne ha lehetne
nem értek hozzá azért is kérdezek. Nem kell tesztet linkelni (én nem találtam), de kb mekkora pluszteljesítmény lenne egy 88GTS512-höz képest? megéri váltani?
Valaki aki úgyérzi tudja a választ az nyomjon nekem egyet idemármint választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest