- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
nádasi
tag
Ha hatékony - márpedig miért ne lenne az - akkor elmúlt két év legszebb hűtése miatt egy nagy 5.
A tuningot meg nem vágom.
-
Gyuri27
félisten
A boltokba kerülés valóban érdekes. Mert itthon nem nagyon van olyan bolt ahova ez (vagy a többi) bekerül.
-
xmaas
őstag
Tiszatara mintha MSI lap lene
-
bteebi
veterán
Jó kis lap ez, és szerintem nem is (túl...) ronda. Csak az a 4 fázis nekem is kevésnek tűnik egy erősebb Quad-tuninghoz... De hát állítólag budget lap
. Ár/értékben reméljük tényleg jó lesz
.
-
rup1u5
nagyúr
az enyém egy éve kifogástalanúl üzemel 500-as fsb-n.
ugy néz ki itt a méltó utód a blood iron vonalon. -
Devid_81
félisten
Ejjha, micsoda színösszeállítás!
-
Tomi84
aktív tag
válasz
kételkedem #10 üzenetére
való igaz, hogy egy alaplapnál ez a két tényező a legfontosabb. Sőt, talán a fantázianév a leglényegesebb.
Nekem az a 4 fázisú pwm a tünik soványnak. Főleg egy quad procinál. -
Tomi84
aktív tag
válasz
kételkedem #10 üzenetére
való igaz, hogy egy alaplapnál ez a két tényező a legfontosabb. Sőt, talán a fantázianév a leglényegesebb.
Nekem az a 4 fázisú pwm a tünik soványnak. Főleg egy quad procinál. -
Szlovi
senior tag
Ez a színösszeállítás nem jött be a DFI-nek... nagyon MSI hatású lett.
-
zsolt501
nagyúr
Elég gyenge képet sikerült berakni, akár be se tette volna.
-
bacsis
Közösségépítő
Hehh úgy néz ki, mintha egy MSI lapra rápokalták volna az Asus maximus formuláról a memória foglalatokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest