- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Házimozi belépő szinten
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Circle
csendes tag
nem rossz elfogadnék egy ilyet
-
WilliamGhost
tag
Végre nem az a ronda kocka-gép... Én nem tudom hogyan sikerült összehozniuk a régi modellt, de nekem egyáltalán nem tetszett. Majd meglesem élőben is, remélem normálisan néz már ez ki...
-
tome.jr
addikt
És ha valaki nagyobb méretú SSD-vel venné és ki is fizetné azt a plussz költséget? Szerintem nyugodtan rakhatnának bele nagyobb SSD-t, meglenne annak is a piaca
-
tome.jr
addikt
Aki SSD-s verziót választ azt miért büntetik a 32 Gb-os mérettel?
-
venember83
nagyúr
-
tudtommal az acer is egyelőre csak nettopokba teszi, nem netbookba. Ha az aspire one-jába tenné, akkor acer-nemacer, vennék egyet
még egy normálisbb fogyasztású 2magos atom kéne bele, és teljes a repertoár
#20: a bejelentéshez képest gondoltam, ha a netbookgyártók annyira akarták volna, akkor az NV már fél éve is ki tudta vna őket szolgálni.
+50-100$ tényleg sok, már így is nevetségesen sok némely netbook ára a kisebb laptopokéhoz képest. 520€-ból 2magos cerkával szerelt subnotit is kap akár az ember. (nem is beszélve a komolyabb grafikáról, több ram-ról, stb) -
dabadab
titán
Az Ion porosodik?... Meg meg se jelent a piacon (legalabbis a felhasznalok szamara), nem nagyon volt idejuk porosodni
Egyebkent meg az teljesen biztos, hogy az Ion nem fejleszteskent fog megjelenni, hanem max parhuzamos modellkent, mivel baromi draga: ahogy azt annak idejen meg is mondtak, a felhasznaloi arat 50-100 dollarral dobja meg, az meg mar eleg jelentos ebben az arkategoriaban.
-
^Clown
addikt
Most már csak az a kérdés, hogy ezentúl is 576-os jön-e az EU-ba, vagy Lenovo bácsi észreveszi, hogy ide is 600-as (inkább 768
) kéne.
t72killer: szerintem ne is álmodjunk egyelőre Ion-ról netbook-ban. Főleg ne a Lenovo-tól, mert nincs azon gyártók között, akik az Ion mellé álltak. Sajnos... (Bezzeg az Acer bevállalta, no comment).
-
BloodRay
veterán
Kicsit javítottak az eredetin. Nem ártott.
Kíváncsi vagyok felénk ebből is e-s verzió lesz-e? -
Devid_81
félisten
Az a lila héé
-
nobela
senior tag
Kidobják végre azt az ótvar 1024 X 576-os kijelzőt?
Már csak egy matt felület kéne a képernyőre és már vinném is
-
-XadAnuX+
őstag
Igaz, hogy nem nagy frissítésről van szó, de ez is nagyon jól jön sok embernek.
Pl Ha mostanában veszek egy notit, lehet direkt olyat fogok amiben van 3G/HSDPA, mert szükségem lesz rá. -
pmikloska
aktív tag
Nem úgy van az!
Az a plusz USB csatoló azért kapott helyet, mert elvették onnan az ExpressCard slotot!
A kijelző akkor most maradt a régi, vagy kapott egy 1024x600-as felbontásút?
Kár, hogy a hír egyik "legfontosabb része" az új, menő színekről szól. (A többi OK.) -
Magnat
veterán
"A termék három színben lesz majd elérhető: feketében, szürkében, fehérben, és – nyilván a hölgyek örömére – lilában is." - ezek közül melyik nem számít színnek? :-)
-
valami komolyabb újítás, pl ION chipset??? ideje volna, már jóideje ott porosodik az nvidia polcain
-
P00By
nagyúr
Kirázott a hideg a színek láttán!
-
Solten
őstag
Remelhetoleg az uj verziot mar nem ujrahasznositott-teszkogazdasagos-asvanyvizespalackokbol alkotja meg a Lenovo (fo az optimizmus...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Itt az IdeaPad S10-2, az S10 áttervezett változata.
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest