- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyári Adreno meghajtóval jelentkezett a Qualcomm
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Most már kódolni is tudja az AV1-et a Vulkan Video 1.0-s API
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solten
őstag
Remelhetoleg az uj verziot mar nem ujrahasznositott-teszkogazdasagos-asvanyvizespalackokbol alkotja meg a Lenovo (fo az optimizmus...).
[ Szerkesztve ]
Saor Alba
-
P00By
nagyúr
Kirázott a hideg a színek láttán!
-
t72killer
titán
valami komolyabb újítás, pl ION chipset??? ideje volna, már jóideje ott porosodik az nvidia polcain
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Magnat
veterán
"A termék három színben lesz majd elérhető: feketében, szürkében, fehérben, és – nyilván a hölgyek örömére – lilában is." - ezek közül melyik nem számít színnek? :-)
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
pmikloska
aktív tag
Nem úgy van az!
Az a plusz USB csatoló azért kapott helyet, mert elvették onnan az ExpressCard slotot!
A kijelző akkor most maradt a régi, vagy kapott egy 1024x600-as felbontásút?
Kár, hogy a hír egyik "legfontosabb része" az új, menő színekről szól. (A többi OK.)[ Szerkesztve ]
-
őstag
Igaz, hogy nem nagy frissítésről van szó, de ez is nagyon jól jön sok embernek.
Pl Ha mostanában veszek egy notit, lehet direkt olyat fogok amiben van 3G/HSDPA, mert szükségem lesz rá. -
nobela
senior tag
Kidobják végre azt az ótvar 1024 X 576-os kijelzőt?
Már csak egy matt felület kéne a képernyőre és már vinném is
EGYEDI AJÁNLAT !!! Sennheiser HD 650 (szinte teljesen új) magyar garanciával, KáCsa ezüstözött szimmetrikus kábellel eladó 119.900.- Ft
-
Devid_81
félisten
Az a lila héé
...
-
BloodRay
veterán
Kicsit javítottak az eredetin. Nem ártott.
Kíváncsi vagyok felénk ebből is e-s verzió lesz-e?"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
-
Most már csak az a kérdés, hogy ezentúl is 576-os jön-e az EU-ba, vagy Lenovo bácsi észreveszi, hogy ide is 600-as (inkább 768 ) kéne.
t72killer: szerintem ne is álmodjunk egyelőre Ion-ról netbook-ban. Főleg ne a Lenovo-tól, mert nincs azon gyártók között, akik az Ion mellé álltak. Sajnos... (Bezzeg az Acer bevállalta, no comment).
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
Az Ion porosodik?... Meg meg se jelent a piacon (legalabbis a felhasznalok szamara), nem nagyon volt idejuk porosodni
Egyebkent meg az teljesen biztos, hogy az Ion nem fejleszteskent fog megjelenni, hanem max parhuzamos modellkent, mivel baromi draga: ahogy azt annak idejen meg is mondtak, a felhasznaloi arat 50-100 dollarral dobja meg, az meg mar eleg jelentos ebben az arkategoriaban.
DRM is theft
-
t72killer
titán
tudtommal az acer is egyelőre csak nettopokba teszi, nem netbookba. Ha az aspire one-jába tenné, akkor acer-nemacer, vennék egyet még egy normálisbb fogyasztású 2magos atom kéne bele, és teljes a repertoár
#20: a bejelentéshez képest gondoltam, ha a netbookgyártók annyira akarták volna, akkor az NV már fél éve is ki tudta vna őket szolgálni.
+50-100$ tényleg sok, már így is nevetségesen sok némely netbook ára a kisebb laptopokéhoz képest. 520€-ból 2magos cerkával szerelt subnotit is kap akár az ember. (nem is beszélve a komolyabb grafikáról, több ram-ról, stb)[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
nagyúr
-
-
venember83
nagyúr
-
tome.jr
addikt
Aki SSD-s verziót választ azt miért büntetik a 32 Gb-os mérettel?
-
tome.jr
addikt
És ha valaki nagyobb méretú SSD-vel venné és ki is fizetné azt a plussz költséget? Szerintem nyugodtan rakhatnának bele nagyobb SSD-t, meglenne annak is a piaca
-
WilliamGhost
tag
Végre nem az a ronda kocka-gép... Én nem tudom hogyan sikerült összehozniuk a régi modellt, de nekem egyáltalán nem tetszett. Majd meglesem élőben is, remélem normálisan néz már ez ki...
There is no cloud, just other people's computers!
-
-
Circle
csendes tag
nem rossz elfogadnék egy ilyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Új Lenovo Flex 5 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 14" -30% i5-1135G7 8GB 512GB Iris Xe
- Acer Aspire 3 A315 Ryzen 3 Laptop
- (970gramm,15 mm!!!)ACER SWIFT 5 Érintős FullHD IPS,core i5 8250u(8X3,4Ghz)Vil.bill, 8-16GB RAM,SSD,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest