Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
Az én alaplapom is tartalmaz ilyen portot, de eddig ki sem tudtam próbálni mert nincs semmi eszközöm bele dugni. Kapható már valami hozzá egyáltalán?
-
Tigerclaw
nagyúr
A teljesítménye és az ára alapján. Szerintem a sata-usb vagy sata-TB konverzió miatt mindkettő erősen csökkenti az eredeti SSD meghajtó sebességét, de azért nem mindegy hogy mennyire, milyen például a válaszidő. Az árban az USB biztos verhetetlen, és nem hiszem, hogy a TB annyival gyorsabb lenne.
-
Tauren45
aktív tag
-
pusszycat
nagyúr
Az nem baj h nincs mit dugni bele?
-
Tigerclaw
nagyúr
Amíg 10 ezer forint egy fél méteres TB kábel, nem értem mire számít az intel. A perifériagyártóknak meg tudnak számolni és látják, hogy erre a piacra felesleges belépniük. Van TB portos gépem, de ilyen árakkal nem éri meg foglalkozni a dologgal.
-
FRENK1988
veterán
Árról nincs valami infó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magisk
- Lexus, Toyota topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest