- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tejes Pite
aktív tag
Tök jó hogy mostmár ezek is vannak, de attól még senki sem fog ilyet venni. Csak azért mert szép a színe, nem bízok meg benne. Ráadásul olyan gyártók mellé mint pl. az FSP minek belépni, van értelme? Nincs.
-
-
tixem
addikt
felsőtápos házba első osztályú, és teljesen megbízható. Inkább legyen szar a kábelkiosztás, mint hogy elszálljon tőle a gép.
de szerintem alsó táposokba is simán belemegy, gondolok itt pl olyan házakra mint cm elite 370 vagy elite knight... Nem *aszom nagy tornyokba kell betenni, aki mégis ilyenre adja a fejét az meg is érdemli. Ha drága házra telik neki, felteszem nem akadály neki pár ezerrel többet kiadni egy jobb kábelosztású/moduláris tápra
szóval igen, ajánlgatom mert jó
-
-
KenGuruL
csendes tag
azért aki a hexa-t ajánlgatja, kicsit szégyelje el magát. Annál elcseszettebb kábelkiosztást még az M-Tech se vállal be
.
-
-
tixem
addikt
hát viszonylag drága noname cucc, cserébe kaki is
Nem tudom mit akarnak ilyenek mellett mint fsp raider, hexa 500 stb, vagy mondhatnám az xfx pro seriest, esetleg corsair cx? sokakat kellene itt felülmúlni
-
ch003067
addikt
Tetszett. Gondolom ez is annyira elterjedt márka lesz mint a RaptoxX ( semennyire )
-
-
RyanGiggs
őstag
Jaja, a tápgyártók ált.ban ezt a ventit alkalmazzák! (sajnos)
És lehet az akár FSP is, tök mind1.
Én pont tegnap cseréltem ki az enyémet. (talán most lesz 2 éves, vagy 3)
Netezés közben is olyan hangja volt még délután....!
Azt hittem szétrúgom már idegességemben szerencsétlen gépem.
Erre eszembe jutott, hogy van a szekrényemben egy behalt FSP táp....
Átcseréltem este a ventit, és már jó is, nyugodt is vagyok!(#35) mepet:
-
-
RyanGiggs
őstag
"Azonban modellszámukból arra következtetünk, hogy a közkedvelt Yate Loontól származnak." Aha a leggagyibb ventilátor ami csak létezik!
Max 2 év után csere! -
Igaz kompletten CTG-400-as, de legalább golflabda-mintás ventivel, amitől halkabb
-
coll3ctor
tag
"sose venenk ilyet..."
Én se,szerintem bronz alatt semmit nem érdemes.De aki ennyit akar költeni az ennyit is fog.
"a Rouge tápok belseje szinte teljesen azonos a Cooler Master GX-Lite modelljeivel"
A GX-Lite csak a második lépcső a CM-nél,de talán erős azt mondani rá hogy "...0 erteku bel es megbizhatatlan". -
Szépszép..........de azért nem ilyen árral kellene betörni a piacra
-
Destructo
senior tag
Elég lesz megmaradnia a gyártónak....Ha árban nagyon lementek volna a hasonló ámde névvel rendelkező társak termékeinek kategóriájában akkor se biztos,hogy ezek a termékek fogytak volna.
Na de majd kiderül mit hoz a jövő!
Köszi a tesztet!
-
válasz
coll3ctor #25 üzenetére
És amikor elfüstöl, és viszi vele a gépet, az élmény felejthetetlen...
Oké van védelem meg minden, de a bosszúság, ha vidéki vagy intézkedni...Anno szerintem a Vargáné és Tsa. /JNC/ tápokat is így vették még, mert jajj hát ez olcsóbb, miért ne...
"és mondááá az Úr, vala benne ama füst, és kiszáll harmadnap, vinni kénköves pokolba, ama szuperált PC-t"
Ámen... -
coll3ctor
tag
Ez se rosszabb mint a többi ennyi pénzért(vagy inkább a többi se jobb).Nem 13k csak 9,5(ipon),így azért egész más.
#19 A Daciat(akarom mondani Thaliat) bezzeg vesszük mint a cukrot.
-
-
zoli03
őstag
"A ventilátorok táp hátulja felé lévő negyedét egy átlátszó lemezzel leárnyékolták"
Nekem a kép alapján inkább 1/3-adnak tűnik.
-
A néhány hete rész mosolyogtató
, 3-4hónapja inkább
-
ClayMore
aktív tag
az árazás nem sikerült nekik igazán jól.
-
Füstee
csendes tag
A tápegységek Dacia-ja.
-
-
A román táp
-
Vincent_
aktív tag
Nem olyan újak ezek: [link].
Aki meg Romániából vesz magának tápot... hááát....
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ennyiért van másik is. Ami jobb.
-
IreN!CuS
őstag
(....csúcsteljesítményének felek meg...) Utolsó oldal közepe
-
V!ck
senior tag
Azért sokkal komolyabb, mint egy Codegen/M-tech/HKC/Kolink/Skyhawk stb táp, már majdnem szimpatikus és végre nem csak a címke 500W-os
Én még vígan elvagyok egy 400W-os FSP Everest-tel, több mint 3 éve szépen végzi a dolgát -
Angel1981
veterán
Mást se hallani, minthogy a desktop PC így haldoklik, meg úgy haldoklik (ami szerintem túlzás), azt mégis szaporodnak a kifejezetten erre a piacra szánt márkák - itt egy újabb példa.
Tekintettel arra, hogy új márka, ezt a tudást illene olcsóbban adni, mint a márkás "konkurensek"....
Egyébként meg; nJoy, és Kiss Quiet - honnan vették ezeket?
-
ZeUS2140
aktív tag
Mindig az ár. Egy betörni készülő, minősitéssel nem rendelkező tápnak minimum az árával kellene kitűnni, az amúgy ugyan azt tudó bejáratott, bizonyitott "márkás" társak közül. Nem tudom, hogy ki az, aki ilyen tápot venne, ha ugyan annyiért talál CM vagy FSP-t. Bizzunk benne, hogy csak kezdeti ár és majd lenyomják, ha eleget legyártottak belőle és nem férnek a raktárakban
-
hfrankee
senior tag
Azért ritka egy elcseszett nevet találtak neki.
-
sing1ep1ayer
őstag
Ez a táp már ránézésre nagyon alsó kategóriásnak tűnik. Jobbat mondok: már a dobozára rápillantva is. Aztán belülről még inkább. A neve sem ígér sok jót. Ehhez képest - ahogy a cikk végén is említik - az olcsóbb (de feltehetően sokkal megbízhatóbb és minőségibb) FSP tápokkal van egy árban. Egyébként nem csak a Raider, hanem a Hexa is nagyjából ennyibe kerül tőlük, ha még kapható.
-
Kriza
őstag
Szerintem aki ennyit költ egy tápra, az ismeri a már régóta megbízható márkákat/gyártókat és inkább azokból választ.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Azt hittem a minősítés elhagyása jobban meglátszik az áron. Ez olyan egynek jó lehet kategória.
-
PeetR
aktív tag
válasz
LackoMester #2 üzenetére
Igen kb. ennyi, hogy jól mutat, de még jó, hogy alapjában nem ezért vesszük a tápokat
.
-
LackoMester
addikt
Köszönet az írásért, tesztért. Engem valahogy a belső nem győzött meg, annyi viszont biztos, tetszetős egy darab.
-
A formák és a színek tetszenek, meg, hogy Rogue
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A hazánkban eddig ismeretlen, de mostmár kapható márka új sorozatának 500 és 600 wattos tagját teszteltük.
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos autók - motorok
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest