Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
válasz
Laccoss
üzenetére
bevallom ötlet szinten nálam is megfogalmazódott ez kb. 2 éve, amikor először láttam először ezeket a smart mirror, vagy two way mirror kreációkat. (pl. tablet applikálva a tükör mögé időjárás, óra, naptár app-al)
szerintem jópofa, modderek szeretni fogják.
a demó videóban egy absztrakt videó megy, a látvány miatt.
én egy jól megszerkesztett, látványos, a moddolt pc témájához és színéhez illeszkedő grafikai elemekkel turbózott rainmeter-rel csinálnám meg. minden monitorozható jellemzőt megjelenítenék ezen a kijelzőn. cpu, gpu hőmérséklet, load, hálózati forgalom, ventilátorok, vízhűtés jellemzők stb. tetszetős grafikával, jól elrendezve nagyon vagányan nézhet ki, és megmarad a sima oldalablak funkció is. -
jones965
Modder
válasz
Laccoss
üzenetére
Csak egyforma hosszúságú riser kábelekkel működik a rendszer, egyébként az adott vga-k késleltetési ideje miatt anomáliákat produkál a rendszer. Tudom, kipróbáltam.A másik nagy kihívás a szinkron miatt az sli kábel.
Azzal is szívtam egy jó adagot, mire sikerült egy teljesen árnyékolt zavaró jeleket mellőző kábelt készítenem.
-
Atke
senior tag
válasz
Laccoss
üzenetére
Igen, én is néztem hogy hosszú a riser kábel,én is így oldanám meg. Amit szerintem elrontott,hogy a baloldali (szemből) VGA-t fordítva tette be.Lehetett volna rendesen és egy ugyan olyan backplatet csinálni mint a blokk (ha már ennyire rusnya) és akkor még ki se lógott volna az összhatásból. Nekem tetszik,főleg az eredeti plexiben elvezetett vizes verzió.
-
jones965
Modder
válasz
Laccoss
üzenetére
Körvonalakban jól látod a dolog a lényegét, biztos vannak olyan megoldások, amiket egy későbbi gyári megoldásnál viszont láthatóak. Akár részben vagy egészben.
De van egy másik oldala is, hiszen olyan megoldások születnek a modderek keze által, amiből a marketing is profitál. Biztos hogy van benne üzlet, hiszen nem kevés pénzt áldoznak rá a gyártók, hogy különböző hardvereket adjanak ilyen célra.
Részemről a megtiszteltetés, hiszen az ASUS Magyarország addig támogat, amíg kedvem van hozzá, ráadásul a ROG vonallal, ami köztudottan a márka csúcsa.
A Thermaltake is rengeteget ad ilyen támogatást világszerte, éppen most zajlik egy meghívásos modding verseny, ráadásul ennek e szervezésének a közepén vettem fel velük a kapcsolatot, és mint már írtam, rövid időn belül küldték a kért cuccokat.
Azt azért ne felejtsük el, hogy nekem több mint 5 év munkája van benne, hogy elértem ahhoz az ajtóhoz, ahol kopogtatni kellett. A többi része már ismert.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Pioneer VSX-922
- Eladó: 2 db MSI MAG272CQR 27' Ívelt Gaming Monitor (csak egyben)
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest