Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Acer notebook topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- OLED TV topic
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Olcsó, jól szellőző mikrotoronnyal jelentkezett a DeepCool
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
válasz
Laccoss #5048 üzenetére
bevallom ötlet szinten nálam is megfogalmazódott ez kb. 2 éve, amikor először láttam először ezeket a smart mirror, vagy two way mirror kreációkat. (pl. tablet applikálva a tükör mögé időjárás, óra, naptár app-al)
szerintem jópofa, modderek szeretni fogják.
a demó videóban egy absztrakt videó megy, a látvány miatt.
én egy jól megszerkesztett, látványos, a moddolt pc témájához és színéhez illeszkedő grafikai elemekkel turbózott rainmeter-rel csinálnám meg. minden monitorozható jellemzőt megjelenítenék ezen a kijelzőn. cpu, gpu hőmérséklet, load, hálózati forgalom, ventilátorok, vízhűtés jellemzők stb. tetszetős grafikával, jól elrendezve nagyon vagányan nézhet ki, és megmarad a sima oldalablak funkció is. -
jones965
Modder
válasz
Laccoss #4768 üzenetére
Csak egyforma hosszúságú riser kábelekkel működik a rendszer, egyébként az adott vga-k késleltetési ideje miatt anomáliákat produkál a rendszer. Tudom, kipróbáltam.A másik nagy kihívás a szinkron miatt az sli kábel.
Azzal is szívtam egy jó adagot, mire sikerült egy teljesen árnyékolt zavaró jeleket mellőző kábelt készítenem. -
Atke
senior tag
válasz
Laccoss #4768 üzenetére
Igen, én is néztem hogy hosszú a riser kábel,én is így oldanám meg. Amit szerintem elrontott,hogy a baloldali (szemből) VGA-t fordítva tette be.Lehetett volna rendesen és egy ugyan olyan backplatet csinálni mint a blokk (ha már ennyire rusnya) és akkor még ki se lógott volna az összhatásból. Nekem tetszik,főleg az eredeti plexiben elvezetett vizes verzió.
-
jones965
Modder
válasz
Laccoss #4660 üzenetére
Körvonalakban jól látod a dolog a lényegét, biztos vannak olyan megoldások, amiket egy későbbi gyári megoldásnál viszont láthatóak. Akár részben vagy egészben.
De van egy másik oldala is, hiszen olyan megoldások születnek a modderek keze által, amiből a marketing is profitál. Biztos hogy van benne üzlet, hiszen nem kevés pénzt áldoznak rá a gyártók, hogy különböző hardvereket adjanak ilyen célra.
Részemről a megtiszteltetés, hiszen az ASUS Magyarország addig támogat, amíg kedvem van hozzá, ráadásul a ROG vonallal, ami köztudottan a márka csúcsa.A Thermaltake is rengeteget ad ilyen támogatást világszerte, éppen most zajlik egy meghívásos modding verseny, ráadásul ennek e szervezésének a közepén vettem fel velük a kapcsolatot, és mint már írtam, rövid időn belül küldték a kért cuccokat.
Azt azért ne felejtsük el, hogy nekem több mint 5 év munkája van benne, hogy elértem ahhoz az ajtóhoz, ahol kopogtatni kellett. A többi része már ismert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 15 5518 /11.gen i5-11300H 24GB ram/512 GB SSD FHD
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkBook 14 i5-1135G7 16gb ram 512 SSD FHD IPS
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- XPS 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest