- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel találgatós topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Acer notebook topic
- Forrmell.enn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Csokiii #1386 üzenetére
a kivágott lemez néha deformálódik.
meg kell vizsgálni, hogy "szintben" maradt-e.az élekre létezik különböző beszerzésekből élvédő gumi.
amit csak rá kell húzni.
(ez csak tájékoztatás.)
természetesen ez a gumizás jelen esetben nem jó, mert azon feküdne fel a plexi.a rácsozás, plexizés ragasztása csak akkor jó, ha a kivágott lemez egyenes marad.
ha picit is meghajlott, akkor az átmenő, így összehúzó csavarozás javallt, mert az erőszakosan, de ezeket kiegyenlíti, egymáshoz húzza az enyagokat.
ha az egyik felület kicsit görbe, a másik totál sima, akkor hiába ragasztja az ember össze, akár teljses összeszorítással a kötés idejére, idővel szét fog feszítődni.
viszont ha a ragsztó nem túl rideg, picit gumiszerű, akkor az idő múltával is lesz minimális játék, tolerancia.(a véleményemet úgy vedd figyelembe, hogy csak rácsoztam, de nem plexiztem még személyesen!!!)
-
válasz
Csokiii #1386 üzenetére
Én a csavart ajánlom, sérülés esetén könnyen cserélhető a plexi, nem marad rész a plexi és az oldallap között ha egyenes az oldallap.
Nálam a kétoldalú ragasztószalag kb 0,5 - 0,7 milis távolságot tartott a plexi és a lap között, valszeg túl vastag ragasztószalagot használtam. -
Engineer086
Modder
válasz
Csokiii #1384 üzenetére
Általában két féle rögzítést szoktunk alkalmazni, az egyik az átmenőcsavaros, a másik pedig a két oldali ragasztós. Ilyenkor a plexi és afém lap közé rakod a ragasztószalagot.
Ha az éleket szép egyenesre levágod és sorjamentesre készjted, akkor szerintem nem kell semmiféle takaróelem oda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Ryzen 5 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest