- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fél tucat profilt kapott az új Arc meghajtó
- Vezetékes FEJhallgatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Fractal Scape: Gamer headset vájtfülű játékosoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
Nem is tudtam.Igaz kalapácslakkhoz még csak porfesték formájában volt szerencsém,ott meg ugye csak fém játszik.
Ezt a fajtát lehet,csak a saját műanyag primerje kell hozzá.
Még polisztirolhoz is írják. -
feco72
Modder
Leveleztem a héten én is Rudival, tudom, hogy full tele vannak. Csak pl. Playit ápr. 25 Syma, két nap. Összel ugye ki lett próbálva milyen ha együtt van. Ha együtt, akkor megvan minden (gondolom erről is tárgyalnak), hely-időpont. Ha nem akkor elötte az már ápr. közepe, vagy utána akkor május. Mindegy én kész leszek.
-
EDF-Démász
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Attól függ, mit pakolsz bele. Ha síma ledeket, ott van egy kis csavar, mert 3-5 V körül kell nekik, nem árt egy kis ellenállás sem. LED szalaggal jársz legjobban, ott minden elő van készítve és van 12 V-os is, amit símán molex csatiról "hajthatsz".
-
feco72
Modder
-
tDr1v3r
veterán
Oh, a G4... én egy Cube-ot akarok majd valamikor egyszer az életem során Hackintosh-sá alakítani - vagyis inkább kettőt, egyik megőrizné az eredeti csillogós design-t, a másikat viszont mattá tenném (lakk, fólia vagy valami spécibb cuccal) és belül átfújva kicsit letisztultabb design-t kapna mint az eredeti.
-
feco72
Modder
Terv még csak egyelőre. Mivel még nem szedtem szét (nagyon
), ezért a belső még nem ismerem, hol mennyi hely van benne, mit lehet buherálni. A hangszórókat ki szeretném vezetni a képernyő két oldalára kis gramofon tölcsér formában, a helyükre meg (ha elfér) valami gőz/füst eregető pici gépet berakni. Persze gombcsere meg led, az egész kapna egy zongora festés szerűt réz betétekkel. Alá 4 láb, így elfér a két ventillátoros hűtő (mondjuk nem hiszem, hogy anélkül elolvadna), meg az emelt magasság miatt kéztámasz. De persze még alakulhat. -
-
Ramses07
Modder
Ne aggódj itt nálam is kupi van, csak szerencsére tudtam csinálni a melóhelyemen, ezért nálam ott van kupi
Holnap rakom már össze a gépet, remélem minden oké lesz vele. ( perszer már ki lett próbálva..)Ha valakit érdekel a munkafolyamat esetleg: Nuclear Waste
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xbox Series X|S
- Path of Exile (ARPG)
- Robotporszívók
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fél tucat profilt kapott az új Arc meghajtó
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, valaki nagyon laza. Én is még várok cuccokat, meg van 1 nagy kérdés,hogy azt be lesz-e fejezve a versenyre, de az nem tőlem függ.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Raidmax