Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
úgy keresd, hogy "alumínium lemez". (mert ha lapnak hívod, akkor nagyon zöldnek tűnhetsz a témában, és majd úgy is kezelnek.)
én mindig itt veszem az alucuccokat.
netes lista csak tájékoztató, fel kell őket hívni, hogy van-e. -
sanyek2
senior tag
Óvatosabban?
Még mitnem...
Közepes, de inkább 10-es skálán 7-es a sebességfokozat amivel lyukat kell fúrni plexibe, ügyelve hogy ne olvadjon meg a plexi. Annyira gyors fokozattal kell, hogy éppen ne olvadjon meg a plexi. Használj menetfúró sprayt!
A sebesség mindig változó, mert annyi féle keménységű plexi létezik, hogy ki kell tapasztalni, hogy milyen sebesség ideális a tiédhez. Csinálj fúrópróbát.
Kopott fúrószárral csináld a lyukat, (Félre ne értsd, nem hiányos, törött, hanem egyszerűen tompa legyen. Az se túl tompa. csak használtan tompa) még véletlenül se élessel, vagy újjal!
Valószínű ezért repedt meg.
Ha előfúrsz neki (nem szükséges), akkor is csak akkorával, mint amekkora a kívánt méretű fúrószár vágóéleinek találkozása.
De nem érdemes előfúrni. -
feco72
Modder
Őőőő mondjuk nem a pocakos-ülős-unatkozós képet raktam be ide
. De tényleg sokan voltak, jó műsort raktak össze a rendezők. Nekem meg ilyen szempontból künnyű volt a dolgom, mert nem volt "konkurencia" ebben a témában. Sokat tanultam a Veletech-ből, hogy is kell kiállítani a terméket, bár még nem volt elég jó így se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPad topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pánik a memóriapiacon
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. De tényleg sokan voltak, jó műsort raktak össze a rendezők. Nekem meg ilyen szempontból künnyű volt a dolgom, mert nem volt "konkurencia" ebben a témában. Sokat tanultam a Veletech-ből, hogy is kell kiállítani a terméket, bár még nem volt elég jó így se.