Hirdetés
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Micro Four Thirds
- Milyen SSD-t vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gude
senior tag
Jöhet.Az uccsó ami tetszett az a most wanted volt!
-
nepszter1
addikt
Remélem valami értelmes fifát adnak ki pc-re mert már nagyon elegem van, 2003 tól egyszerűen nincs jó fifa .
-
Gude
senior tag
Jöhet az NFS.
-
Cythyel
senior tag
Beszállnék énis ebbe az nfs történeti vitába ha nem bánjátok.
Egy ideje már énis filózok rajta hogy az a pár évvel ezelőtti NFS-ek története milyen sorrendben is következhetett.
Eléggé eszmefuttatásnak tűnhet, de sztem az UG1, UG2, MW és a Carbon főhőse egy és ugyanaz. Még mielőtt megköveznétek, had fejtsem ki hogy miért is gondolom így. UG1 ugye sima ügy, első a szériában. UG2 is, mivel a történet elején meg is kapjuk az infót hogy az UG1 történései után baleset meg minden, így új városban kezdődik minden előröl. Namost, a MW-ban van egy elrejtett kis mondat amire nem sokan figyeltek fel: "Let's see how good You do in the daylight!". Ez egyrészt utal a korábbi Carbon-os eseményekre, másrészt pedig arra is hogy az UG1 és 2-ben éjszaka versenyeztünk. Ez eddig még nemsok kapcsolatot jelent az UG1 és 2-vel. Na de most (nem emlékszek a konkrét sorra) van utalás az UG-s eseményekre a Carbon-ba is a vége fele, mikor az utolsó banda ellen megy a hacacáré.
Innen jön nekem az egész hogy annak a 4 NFS-nek a főhőse egy és ugyanaz. De aztán lehet hogy tévedek. Nemegyszer toltam végig őket, így van mire alapoznom. -
- = Zk = -
félisten
Hát nemtudom urak. Sztem a történet szempontjából nem igy van. Járjatok utanna
Pl. Mw csaj mia, carbon nikki...! Meg emlékezzetek vissza, hogy a carbonban egy verseny után menekülünk el, majd visszatérünk. De a nyomunkban cross. Ergo az mw előttinek kéne lennie a carbon előzményének. De az mi volt?
-
Daczy
aktív tag
válasz
- = Zk = - #6 üzenetére
Azt már végigjátszhatta, aki akarta. NFS Most Wanted c. játékban
-
FRENK1988
veterán
válasz
- = Zk = - #6 üzenetére
khm. az a Most Wanted volt
-
Sicilian
addikt
Kíváncsi leszek az új nfs-re, hogy milyen lesz..
-
- = Zk = -
félisten
Új nfs? Hm. Jöhet.
Remélem a carbon előzményét játszhatjuk végig. -
BiP
nagyúr
A Need for Speed World még nem jött ki, ugye? Lehet, hogy csak azt fogják mutogatni, és építenek a spekulációkra, azért nem mondják meg előre.
De persze még reménykedem, hogy a Criterionos NFS-ről van szó. -
törölt tag
régen egy ilyen hírre teljesen felpörögtem, ma már csak a vállamat rándítom meg (vagy még azt sem)
-
Rebell
senior tag
Azért leránthatnák a leplet a Mass Effect3-ról is.!
-
Fáraó
őstag
Sztem egy kicsit pihentethetnék a sorozatot és előállhatnának vmi új dologgal a köv. E3-ra.
-
3D title
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone-t használók OFF topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest