- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_balázs_
csendes tag
válasz
kételkedem #20 üzenetére
Nem vagy egyedül,én ugyanígy jártam az előzővel.Ezt ha nem muszáj meg sem próbálom.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
kételkedem #20 üzenetére
Egyetlen probléma a DXVA támogatással volt XP terén (amit visz. hamar javítottak), de ettől eltekintve már kb. 2 éve mindig az aktuális havit használom, problémám sosem volt ebből kifolyólag.
-
lsc
nagyúr
válasz
kételkedem #20 üzenetére
Ki kényszerít rá hogy cserélj ? Nekem a 9.1 van fent, tökéletes . A release notes-ben meg leírják hogy mit javítanak, az összehasonlításokat is meg lehet várni . Az a baj szinte mindenki messiáskén vár az újra, holott a régivel sincs semmi gond /egy-két speciálisabb kivételtől eltekintve/ .
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest