Új hozzászólás Aktív témák
- 

Thrawn félisten Az előlapi Type-C kivezetés ennyire nem divat még mindig? Egyre több alaplapon van kivezetés hozzá, de mire jó, ha a házakon meg nincs hozzá gyárilag csatlakozó?   
- 

Piftuka veterán Örülök, hogy Neked bevált a Kolink! 
 Azért a "SilentiumPC Signum" és "Regnum" jobb minőséget ad ebben az árkategóriában.
 (Pár hónapja a "Signum SG1/SG1 TG" az akkori ~11.000-13.000 forintos áraival abszolút "Best Buy" volt a jól szellőző számítógépházak között.)
 Én továbbra is az ő termékeiket ajánlom az árérzékenyebb felhasználóknak.
 Az mindenesetre örvendetes, hogy a Kolink ezúttal legalább ismét piacra dobott egy olyan házat - "Lite Mesh" -, amelynek célja nem az, hogy megfőzze a számítógép konfigurációt.
- 

Számtech boltban vagyok szerelő. Pár kolinkot szereltem már(observatory, k1, punisher) és mindnek elég nagy hiányosságai vannak, papír házak, egyiknek meghajlott az alaplapi tálca mikor raktam be a lapot, kézzel kellett vissza nyomni. Tápjaik veszélyesek a gépre. Tipikus környezetszennyező gyártó, hulladékot gyárt   
- 

vzsryl nagyúr 3 hete vettem egy Levantet 21k-ért, zsír újat. 
 Jól szerelhető, minden működik rajta rendesen (a venti hub is, távirányító is). Elöl rácsos, porszűrő van a táp alatt is.
 CPU: Ryzen 1200 AF +Deepcool Gammax 200T Warzone közben 56foknál nem ment még feljebb. Alapon ~34-35fok.
 VGA: RX570 Sapphire Nitro+ 58foknál nem ment még feljebb. Alapon ~28-29fok.
 A szoba 24fokra van hűtve klímával.
 Ennyi pénzért még csak megközelíteni se tudja semmilyen ház ezt a tudást (4 RGB venti + szellőzés + szerelhetőség).
- 

Amerigo57 őstag A Kolink K7 -s házat , a 190 mm szélessége miatt , 
 nehéz lesz hardverekkel szerelni.
 Véleményem szerint , 225 mm szélességtől szerelhetők
 jól igazán a számítógépházak.
- 

Nem tudom ép ésszel felfogni,hogy az ilyen dzsunka gyártól hogy képesek életben maradni   
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- További aktív témák...
- Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- Chieftec GPS 600A8 600W 80 + minősítésű ATX tápegység
- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest