Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
De ugyse veszel, mert draga !
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Killing
addikt
Egy WIFI-s megoldást szívesebben látnék.Amolyan "Háziszerverként".
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
LGLuke
őstag
Szóval jobban jár az illethő, ha vesz egy jól szellőző 3.5"-os alu racket, amin az USB mellett van eSATA is. Belerak valami megbízható green HDD-t. Aztán eSATA-n kapcsolódik valamelyik PC-hez, majd megosztja hálózaton. Így hálón keresztül mindegyik géppel elérhető és menthető rá. Ha gigabites a hálózat, akkor a sebességet is ki lehet használni!
Ekkor az egész család/office élvezheti áldásos előnyeit! -
bezgo
csendes tag
qrva jól lehetne vele kacsázni a velencei tavon
mitmikókivelhova
-
Alex91
félisten
Igen, valahogy en is ezt gondoltam... (Azert ennel a TimeCapsule a halozatos mentesevel joval jobb, de mondjuk dragabb is .)
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
tothbe
addikt
na kinyomoztam. hogy ez mekkora átverés.
a lényeg, hogy a 250-es az 1 pc-t tud archiválni, a multipc néven futó dokkolós 500-as pedig több gép adatait is tudja archiválni a szoftverével.
De nem egyszerre!!! Hanem szimplán egymás után, azaz ha rádugod egy gépre, azt leszinkronizálja és viheted tovább az usb madzagot.
Tehát a MultiPC csak annyit jelent, hogy több gépröl összeszedett adatot tárolsz a vinyón és mindnek ezen lehet az archivuma. Szvsz jó ez valamire, de messze nem arra amire gondoltuk.By(e) Tothbe
-
TheDragon007
senior tag
Szappanforma rulz.
Amúgy: ha valaki megnézi a képeket, azonnal látható, hogy ezekben 2,5colos hdd van, mivel csak USBre vannak kötve
Ha 3,5colos lenne benne, akkor alap a tápcsatlakozás.
mod: Látom már megelőzött Duplazso
LGLuke: Akkor én tuti mázlista vagyok hogy már majdnem egy éve müxik a másfél terás Seagate 7200.11em
[ Szerkesztve ]
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
veterán
hmmm... Egy MB-ra van rákötve
-
Alex91
félisten
-
jambiyya
őstag
Ez archiválásra legfeljebb akkor kéne, ha 2 vinyó lenne benne raid 1-ben, és és az usb-n kívül pl. esata csati is lenne rajta.
Persze jól néz ki, ezt elismerem. -
Alex91
félisten
Itt inkabb a szoftver, ami lenyeges. valami hasonlo lehet, mint az Apple TimeMachine-ja. Es a tobbes csatlakozas nekem gyanus! Ahogy elnezem az is egy sima USB kabel, amire kulon kell radugnia gepelket Esetleg halora rakja? A Seagate oldalarol sem lettem okosabb e teren...
-
őstag
Ez nagyon szép, de megkérik az árát érte rendesen.
-
LGLuke
őstag
Egyetértek! Milyen csatolófelületen lehet egyszerre több géphez kötni???
LOL 500GB és a család összes cucca ezen az instabil vackon, ha meghal akkor meg harakiri! Talán 2TB, ekkora baromságot, mikor 2TB-os 5400RPM-es HDD-k is kaphatók, akkor kezdő méretben is minimum 1TB kellett volna. Reméljük nem a 7200.11 Seagate szériához hasonló megbízhatósága lesz, mert engem hidegen hagy az 5 év gari, ha heti 2x kell gariztatni!Ötletnek nem rossz, de eléggé pesszimista vagyok az ilyenekkel szemben!
-
DuplaZso
aktív tag
Na, és akkor a dokkolón keresztül milyen módon is lesz megoldva a többgépes elérés ? Mert erre van ugyan elképzelésem, de egyik lehetőség rosszabb a másiknál...
Arról nem is beszélve, hiába van benne mobilvinyó, én biz arra az állványra rá nem tűzném, hogy ott ágaskodjon az asztal kemény lapja felett ! Jujj !Szerk. : Jahh, az fel sem tűnt, hogy a kisebbikért 130 dodót fognak kérni !
Asszem maradok a mobilvinya+rekk összeállításnál, ha 4 gigánál nagyobb adatmennyiséggel a zsebemben akarok majd rohangászni. 30 rugót még a szimultán elérés sem ér. (Aztán biztos lesz az Óperencián túl jónéhány tömött zsebű balfék, akinek be lehet magyarázni, hogy ez mennyire jó is...)
Más : Az első kép alatt folytatódó szövegben a többesszám nem helytálló. Kösz !
[ Szerkesztve ]
-
Mystic
tag
Jól néz ki, de lehetne nagyobb kapacitása.
Az akasztott embert még az ág is húzza
-
Nagyon eltalálták Seagate-ék!
-
Ste
addikt
desing terén nagyon ott van, de gondolom megkérik majd az árát
-
brumesz
aktív tag
ez nagyon szép
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
-
P00By
nagyúr
Nagyon klassz!
dbius: Igen, cserébe kicsi
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Nem néz ki rosszul, valamint további előny a több géphez való köthetőség, viszont ahogy elnézem nem lesz sebességbajnok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 EVO 500GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest