- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Milyen egeret válasszak?
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
csati777
csendes tag
Felejtsék már el azt a nyomorult FreeDOS-t, ezerféle ingyenes Linux van!
-
Potzee
addikt
Talán a Thermaltake SpinQ VT még szebb, de ez sem egy teljesítmény bajnok...
Bezzeg egy Zalman CNPS 12X 3 ventivel... -
mufi
senior tag
válasz
darkarthur #1 üzenetére
Dettó. Ami a dizájnt illeti, régóta az első olyan hűtő, amit a kinézete miatt vennék meg mert azt kötve hiszem, hogy ennek jó teljesítménye lenne.
más: 27", fullHD és 13o rongy?
mos' mivan?
-
QwErTy42
addikt
Az olcsóbbik HP... hát annyira nem egy minőségi darab de nem is a legalja. Egy jól bevált immáron lassan 6-7 éves házban kapjuk az aktuális hardvert. A drágábbik legalább néz ki valahogy és még szerethető is lenne.
A két Lenovo laptop viszont ritka fos, ezen felül köztudott hogy a Lenovo szerviz nem áll a helyzet magaslatán. Ennek tükrében én nem raktam volna bele a cikkbe, mert az Egyszerű János elolvassa és rohan megvenni, gondolván, hogy mekkora nagy vételt csinál.
A nyomást persze meg tudom érteni a szereplők részéről, hogy márpedig fogyjon és kerüljön bele ehhez hasonló cikkekbe, mert valami különös oknál fogva hegyekben állnak a Lenovo laptopok az országban. -
kromatika
veterán
Spire PowerCube 712 ház tetszik.
-
BlackPriest
őstag
válasz
Krugszvele #43 üzenetére
Ahogy nezem barmilyen atx. A venti az alaplap fele nezhet.
-
Krugszvele
senior tag
válasz
BlackPriest #30 üzenetére
És konkrétan melyik az a táp, amelyik belefér?
-
haxiboy
veterán
A házikó nagyon csecse, bár még mindig inkább a corsairt választanám
-
válasz
Krugszvele #19 üzenetére
A gyártó oldalán az van írva, hogy standard ATX méretű táppal kompatibilis.
-
Dr. Akula
félisten
"A legnagyobb PocketBook, az InkPad nyolchüvelykes, 1600x1200 pixeles, háttérvilágításos kijelzővel büszkélkedhet"
Akkor ez most lcd, nem e-ink? -
thomeef
őstag
A "rohadt drágát ezek az e-bookok" véleményen lévők csak abba gondoljanak bele hogy kb. 8 könyv árából meg is van...
-
thesound
addikt
A második
csajebook olvasó szimpi. -
Asti_hun
csendes tag
Ez a ház csak szerintem pofátlan másolata a Cooler Master Elite 110-esnek?
Mondjuk az el kell ismernem, hogy valóban jobb árban van.
-
BlackPriest
őstag
A haz eleg szimpi nekem. Koszonom, hogy elmondhattam.
-
Flashy
veterán
marketingesek és buzzwordök: ha egy tároló eszközt el lehet érni távolról, akkor az már cloud tároló...
-
TK36
aktív tag
A Bluetooth-nál mekkora a hatótávolság? Pl. okosóra és mobiltelefon mekkora távolságot tud áthidalni, függ hogy szabadban kint vagy épületben zárt térben használjuk?
-
tasika16
tag
Kár, hogy az okosórákat csak ilyen nagykeres áruházban mutatjátok meg
-
Krugszvele
senior tag
Ebbe a a Spire PowerCube 712 házba milyen tápot lehet tenni?
A gyártó oldalán is kerestem már a leírásai között, de ott sem találom!Valaki tudja?
-
-
McAdam6
aktív tag
Soha nem értettem hogy jön össze egy routerben a 100Mbit LAN és az n-es wifi...
-
Mcleod
tag
Hol lehet ennyiért megvenni az Alcor akku pakkokat?
-
Milka 78
nagyúr
Ennyiért egész jó a kis kocka Spire
-
Freiherr
őstag
Rohadt drágák ezek az e-book-ok.
-
Male
nagyúr
"Újabb okosórákkal állt elő az órák országában, Svájcban székelő Mykronoz."
Vagyis rányomatta a nevét két kínai termékre.... mert mindkettő jóideje kapható más néven, de így, hogy svájci, jobban eladható
-
Potzee
addikt
" Dimensions&Weight:
Product:265*320*202mm (L*W*H)
Packaging:323*243*372mm (L*W*H) "Ezek szerint 202 mm magas!
" CPU:170mm height "
Hát, nem tudom...némi zavart érzek az erőben...úgy gondolom. hogy az alaplapi tálca+távtartók+alaplap+CPU...egy 165-170 170 mm magas cooler biztosan nem férne be
-
pusszycat
nagyúr
A baj abban rejlik,h ugyanannyi cash-ért kapsz szerényebb teljesítményt. És nem csak a vékony gépekbe tömik. Ki van ez találva. Jó tudom kisebb lesz az áram számla.
HaJózsi: csak az zavar,hogy a tablet (de legalább nagyobb) viszonylag gyakrabban lemerül, persze fekete háttér fehér betűk ez alap.
-
HaJózsi
aktív tag
'Innen már méretben és funkcionalitásban is csak egy lépésre vannak a tízhüvelykes tabletek, melyek megfelelően jó kijelzővel akár könyvolvasásra is használhatóak..'
Ezt szerintem el kéne felejteni....
-
pusszycat
nagyúr
Az e-ink olvasók még mindig drágák, a 6" nekem kicsinek tűnik, megszoktam már a tableten 8.3" az olvasást. Ami még piszkálja a csőrömet ez a sok U proci. Régebben csak ultrabook-ban voltak most meg mindenben.
-
vaakuum
addikt
A házikó elvileg 243 magas, és az alaplap fölé nem került semmi. Igencsak gáz lenne, ha a 160 magas procihűtő így sem férne el benne
-
darkarthur
senior tag
Az a Swirl III nekem nagyon tetszik. Bár vannak kétségeim a hűtési teljesítményt illetően. Főleg, ha elkezd porosodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Hűtőket, házat, e-könyv olvasókat, okosórákat, hordozható eszközöket és sok mást kínálunk a hazai boltok választékáből.
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest