Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhonin
senior tag
Csak két problémám van ezzel méghozzá ez a fényes burkolat amin minden meglátszik és az ára...
Amúgy nagyon korrekt cucc. Az én pár éves routerem ehez képest őskövület. -
tgabi333
aktív tag
Ezért fizetett nektek a NetGear?
-
.mf
veterán
válasz
WonderCSabo #8 üzenetére
QoS már pár éve benne van a normálisabb routerekben -- papíron; rendes, működő QoS viszont csak a vállalati megoldásokban van. Ebben a gyorsabb proci miatt már lehet, hogy két fokkal jobb, de vannak kételyeim.
Biztos, hogy megéri a cserét az n? Az elméleti gyorsulás ugyan nagy (54Mbps = 6,75MBps helyett 300Mbps = 37,5MBps -- ELMÉLETILEG), viszont gyakorlatban ennek csak a töredékét kapod. Net-elérésben még mindig a szolgáltató és a netcsomag a szűk keresztmetszet. Inkább rakj egy gigabites switchet a router mögé, sokkal olcsóbb, és akkor az adaptereket sem kell lecserélni. Ha belső hálózaton tolnál át nagy fájlokat, akkor meg rádugod az ethernetre.
Arra a "nyolc (??) ultraérzékeny (?) meta-anyag (???) antennára" még mindig kíváncsi vagyok
-
hypno skate
senior tag
Nagyszerű!
Most hogy ennyire fejlett cuccot gyártanak, bátran csinálhatnának magyar kezelőfelületet is a beállításához. Vagy részletes magyar nyelvű használati utasítást.
Vagy ha mondjuk pl. az UPC-nek eszébe jutna, hogy a WPN824v3 routereket lecseréli ilyenre, akkor megkövetelhetné a dolgot.
-
zsolt501
nagyúr
A torrentet valószínűleg bírni fogja mivel elég erős a processzora, igazán szerintem a benne lévő progin is sok múlik, ha rakható lesz rá alternatív firmware akkor szerintem sokat fog bírni és tudni is.
A bejövő sávszél szerintem (de ez nem biztos) Gigabites.
A fogyasztása meg szerintem átlagos lesz.
A rádiós rész kimeneti teljesítménye szerintem szabvány szerinti lesz.
Az antenna meg ha a képeket nézem a gyári oldalon, akkor beépített van hozzá úgy mint a mostani új szériás linksys esetén, szóval nem bővíthető max átalakítással. -
zsolt501
nagyúr
válasz
WonderCSabo #8 üzenetére
Quality of Service
Quality of Service (QoS)
Szolgáltatás MinőségeHálózatok és hálózati eszközök képessége az erőforrások meghatározott rend szerinti felosztására, és garantált sávszélesség biztosására.
A QoS-t támogató hálózatokon a magas prioritású üzenetek előnyben részesíthetők alacsonyabb besorolású társaikkal szemben, és konkurrencia-helyzetben előbbiek továbbítása utóbbiak feltartóztatásával garantált sebességen biztosítható.
-
WonderCSabo
félisten
Quality of Service pontosabban mit takar? Én is kiépítenék N-es otthoni hálózatot, de drága lenne a routert + a 2 WiFi adaptert lecserélni...
-
lpc
tag
Esetleg néhány apróbb jelentéktelen info érdekelt volna:
- mekkora bejövő sávszélt kezel;
- hány wattal fogyaszt;
- rádiós rész: mekkora a rádiófrekis kimenő teljesítménye, külső antenna?;
- mit válaszol a: Torrentet bírod? kérdésre ... -
zsolt501
nagyúr
Viszont egy dolog felvetődött bennem, mégpedig mennyire fog ez melegedni 680MHz-n
-
SAnyi_
csendes tag
Marketing ide vagy oda, ez szerintem nehezen értelmezhető: "680 MHz-es MIPS processzor".
Valószínűleg, mert még nem hallottam erről a gyártóról és helyből a 'Million Instructions Per Second' ugrott be.
(Ráadásul, ha még RISC proci is, akkor lehet 680MIPS-es)
-
kcsa
veterán
Engem a 3G router érdekelt volna, de a gyári oldal szerint csak ámerikai modemeket támogat. öreg hiba
-
zsolt501
nagyúr
A Netgear RangeMax Dual Band Wireless-N Gigabit Router WNDR3700 érdekelne hogy idehaza majd mennyiért fogják majd vesztegetni.
Egyébként a lényeges tudása nagyon közeli a Linksys legnagyobb modelljével a WRT610N, ami 43e-töl 50e Ft-ig terjedő árával elég drága.
Ez a konkurencia kicsit lentebb viszi majd az árakat mivel a Gigabites routerek még magas árukkal kissé elriasztják a leendő vásárlókat. -
.mf
veterán
"ötödik generációs dizájn
nyolc ultraérzékeny metaanyag-antenna
„zöld Ethernet" kapcsoló
említésre méltó a vezeték nélküli video streaming tartalmakhoz kifejlesztett QOS (Quality of Service) szolgáltatás"Ennyi PR-bullshitet rég láttam egy rakáson a Ph hasábjain
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat új, nagy teljesítményű termékeket kínál a vásárlóknak.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology routerek
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest