Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
Vsz. ez egy nagyon speciális rétegcucc gépi tanulásra optimalizált változata amit ebben a terjedelemben kb. lehetetlen úgy leírni, hogy nem erre specializálódottak is értsék miben léptek előre (akik meg értik hozzájuk más forrásból vsz. rég eljutott már a hír, azaz így sok értelme nincs).
Nemcsak láttam, hanem pl. írtam is már működő VHDL kódot (az 1-ik programnyelv amivel az ilyen HW-ket szokás programozni), de nekem se jött sok le ebből a hírből... -
-Skylake-
addikt
Az Intel bejelentette, hogy most frankon csinalt egy csipszet, nem csak megvett egy masik ceget. 10nm-en keszul, szoval azta ez icikepicike. Tamogatja meg a ledes ergebes gamer memoriakat is , meg mindenfele gyorsabb memoriat is. Mindenre IS jo amugy a csipsz, akarmire hasznalhatod. Amugy 40 TFLOP-ot is tud, az gyorsabb mint toretto berobbantott motorral rukvercbe, szoval az tenyleg gyors. A cuccot meg nem lehet megvenni, de amugyis rohadt draga lesz es a crysist sem viszi olyan jol.
Igy jo ?
Egy laikusnak a vilagon semmit nem fog mondani ez a cikk es nem is nekik szol, mert a technologia sem nekik szol es a termek sem nekik szol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest