Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronny3
aktív tag
válasz
pszichiater #1455 üzenetére
De nem az a jelszó sajnos, mert a GTS szolgáltató saját frimware-t rakott rá, megváltoztatta a frimware-ben az alap jelszót, és hiába resetelek, akkor sem jó az admin - admin jelszó páros
Hogyan tudnám rátenni a modemre az új sw-t, anélkül, hogy belépnék a modembe?
Csak van rá valami megoldás vagy program nem?
....én soha egyszer sem tudtam még belépni ebbe a modembe, a webes felületen...
Köszönöm a segítséget!
-
Ronny3
aktív tag
módosítva:
A webes felületet már elővarázsoltam a 321B-nek, de nem tudom mi a jelszó és a reset nem teszi vissza az alap admin jelszót akkor most mit lehet tenni?
valószínű nem is az admin az alap jelszó....
Tudja valaki, hogyan lehet modem belépés nélkül frissíteni az sw-t? Köszönöm
-
Ronny3
aktív tag
A webes felületet már elővarázsoltam a 312B-nek, de nem tudom mi a jelszó és a reset nem teszi vissza az alap admin jelszót
akkor most mit lehet tenni?
-
Ronny3
aktív tag
D-Link 312B D1-es hardweres modemem van.
ezt a GTS-Datanet adta a netes előfizetéshez.Sajnos én a 192.168.1.1 címen nem tudom megnyitni a webes felületet.... nem csinál semmit még a jelszó kérő nyitó oldalt sem nyitja meg...
a cd-ről való beállítás varázsló meg az utolsó lépésnél Adminisztrációs jelszót kér és nem enged belépni így a modemhez, ezért frimware-t sem tudok frissíteni
A reset gombbal sem tudom visszaállítani alap esetre a jelszót az "admin"-ra!
Esetleg tud valaki segíteni, hogy miként tudnám a gyári alap frimware-t feltenni és leszedni ezt a GTS Datanetes akármit, ahol kb letíltották a frissítést is illetve a hozzáférést a webes felülethez?
Vagy van olyan program ami közvetlenül frissíteni tudja ezt a modemet belépés nélkül?
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest