- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Oliverda #773 üzenetére
Mindkettőtöknek köszönöm a segítséget, működik!
Először is, a működő modembe benéztem az sm50b progival, hogy biztosra meggyőződjek a VPI és VCI értékekről, ami végül is 8, 35 lett, Annex B mód mellett, bár ez utóbbi ott nem volt feltüntetve. Mint azt sejtettem is, a vonalam elég jó erőben van, amint látom, a maximálisan elérhető sebesség 23 / 1.5 Mbps lenne rajta.
Üdv, és köszönöm még egyszer!
-
válasz
Oliverda #773 üzenetére
StSanya
Köszönöm, később megpróbálom! Most megyek zuhanyozni, meg jelenleg még fiam is a neten lóg, nem akarom kihúzni alóla, addig csak gyűjtöm az infót.
Oliverda
Nálad ezzel működik? Invitel területen Annex B?Ez mondjuk igaz, most, hogy leírtam a fentebbi sort, már is bevillant, hogy az még hozzátartozik az igazsághoz, hogy Invitel területen vagyok. Gondolom akkor kell Annex B Invitel nethez, ha T területen van... Vagy tévedek? Minden esetre ezt is ki fogom próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged