- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Mini PC
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Őszi hardvermustra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Oliverda #773 üzenetére
Mindkettőtöknek köszönöm a segítséget, működik!
Először is, a működő modembe benéztem az sm50b progival, hogy biztosra meggyőződjek a VPI és VCI értékekről, ami végül is 8, 35 lett, Annex B mód mellett, bár ez utóbbi ott nem volt feltüntetve. Mint azt sejtettem is, a vonalam elég jó erőben van, amint látom, a maximálisan elérhető sebesség 23 / 1.5 Mbps lenne rajta.
Üdv, és köszönöm még egyszer!
-
válasz
Oliverda #773 üzenetére
StSanya
Köszönöm, később megpróbálom! Most megyek zuhanyozni, meg jelenleg még fiam is a neten lóg, nem akarom kihúzni alóla, addig csak gyűjtöm az infót.
Oliverda
Nálad ezzel működik? Invitel területen Annex B?Ez mondjuk igaz, most, hogy leírtam a fentebbi sort, már is bevillant, hogy az még hozzátartozik az igazsághoz, hogy Invitel területen vagyok. Gondolom akkor kell Annex B Invitel nethez, ha T területen van... Vagy tévedek? Minden esetre ezt is ki fogom próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő