Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nite

őstag

válasz dchard #1734 üzenetére

na hat megvolt a nagy talalkozas, de kellemes csalodas ert! :K

egy kis "alcom" vagy "alcorn" vagy akarmilyen 145-s talan teszterrel erkezett az uriember (ezt te lehet tudod mi volt) es ellenorizte a vonalat, lattam en is az adatokat!

174xx korul allt ossze a vonal 8.9dB-vel, tehat nem volt meg a netto 15Mbit sem

utana visszadugta a modemet, felhivott valakit a kozpontban, hogy nezzek meg onnan is, 172xx es mondtak, hogy latjak onnan is, hogy nem a legjobb

mint kiderult, 970m-re vagyok vonal hosszusagban a DSLAM-tol es sajnos a 20M mar nem fog ide kijonni...

rakerdeztem az ID-re, hogy lehetne-e piszkalni es meglepo modon, lehet, hogy nem tudja pontosan mi az, de elmondta, hogy elore meg van hatarozva a profil minden sebesseghez, es nem tudjak beallitani a 15-s profiljához tartozó ID-t a 20-ashoz :(

kerdeztem a szinkron sebességet is, azt mondta, hogy ez az uj 20M-s profil ugy van beallitva, hogy 12 es 24M kozott szinkronizal ugy hogy 9-10dB kozott legyen az SNRM, amibol en mindig ~17M-et kaptam, a regi 15-s profil pedig 18M-en...

na most hogy ebbol mi igaz mi nem azt majd te megmondod, de teny hogy a 15-st fel lehetett huzni maximumra, a 20-st meg a kozelebe se :N

vegul abban maradtunk, felhivja nekem a kozpontot es megkerdezi, hogy (mivel en mar alairtam 2 evet a 20M-ra, de a szolgaltatas nem az igazi), szankcio nelkul vissza tudnak-e tenni - a már egyébként nem létező! - 15M-s csomagba!

szerencsém volt, meg azon telefonhivas alatt megcsinaltak es lass csodat, a kis teszteren 179xx-el allt ossze a vonal, es ez meg nem is a te FW-ed es meg a margin is 100% :DDD

azt mondta nezzuk mar meg gepen milyen a ping, hat 14 ms ;]

ennyi diohejban :D

Új hozzászólás Aktív témák