- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nite
őstag
na hat megvolt a nagy talalkozas, de kellemes csalodas ert!
egy kis "alcom" vagy "alcorn" vagy akarmilyen 145-s talan teszterrel erkezett az uriember (ezt te lehet tudod mi volt) es ellenorizte a vonalat, lattam en is az adatokat!
174xx korul allt ossze a vonal 8.9dB-vel, tehat nem volt meg a netto 15Mbit sem
utana visszadugta a modemet, felhivott valakit a kozpontban, hogy nezzek meg onnan is, 172xx es mondtak, hogy latjak onnan is, hogy nem a legjobb
mint kiderult, 970m-re vagyok vonal hosszusagban a DSLAM-tol es sajnos a 20M mar nem fog ide kijonni...
rakerdeztem az ID-re, hogy lehetne-e piszkalni es meglepo modon, lehet, hogy nem tudja pontosan mi az, de elmondta, hogy elore meg van hatarozva a profil minden sebesseghez, es nem tudjak beallitani a 15-s profiljához tartozó ID-t a 20-ashoz
kerdeztem a szinkron sebességet is, azt mondta, hogy ez az uj 20M-s profil ugy van beallitva, hogy 12 es 24M kozott szinkronizal ugy hogy 9-10dB kozott legyen az SNRM, amibol en mindig ~17M-et kaptam, a regi 15-s profil pedig 18M-en...
na most hogy ebbol mi igaz mi nem azt majd te megmondod, de teny hogy a 15-st fel lehetett huzni maximumra, a 20-st meg a kozelebe se
vegul abban maradtunk, felhivja nekem a kozpontot es megkerdezi, hogy (mivel en mar alairtam 2 evet a 20M-ra, de a szolgaltatas nem az igazi), szankcio nelkul vissza tudnak-e tenni - a már egyébként nem létező! - 15M-s csomagba!
szerencsém volt, meg azon telefonhivas alatt megcsinaltak es lass csodat, a kis teszteren 179xx-el allt ossze a vonal, es ez meg nem is a te FW-ed es meg a margin is 100%
azt mondta nezzuk mar meg gepen milyen a ping, hat 14 ms
ennyi diohejban
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Kolink riser 30cm gen5.0 vadiúj kábelek bolti ár feléért
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest