- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- Home server / házi szerver építése
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz
VladimirR #26 üzenetére
Ne haragudj, de ha nem tetszik stílusa, nem szólhatok be?
Az alábbi hozzászólása semmivel sem volt kevésbé flame keltőbb, mint az én válaszom:
egyszerűbb megtanulni angolul vagy kínaiul (valamelyik világnyelven), ha élőben kell megszólalni, ott nem segít a Google. Jól érzem ez egyáltalán nem adott semmit a témához, egy kis értelmetlen Google fikázáson kívül? Mert ugye mi köze van egy online internetes fordítóprogramnak (szolgáltatásnak) ahhoz, hogy én Timbuktuban egy kenyérfa tövében meg tudom-e értetni magam egy helybélivel vagy sem. És ha már itt tartunk, akár több segítség lehet - egy műholdas/mobil netes laptoppal-, mint megtanulni angolul és kínaiul, mivel Timbuktuban egyiket sem beszélik alapból...
Olyan mintha azt mondanám, hogy nem tudom mit eszik a sok gépész hallgaló az CAD programokban, amikor az egyetemen úgyis kézzel rajzolt műszaki rajzot kell beadni. Vagy hogy egy MS példát hozzak, fikázni lehetne ilyen alapon a Word-öt, hogy mi a fenének van benne helyesírás ellenőrző, tanuljon meg mindenki helyesen írni, mert élő szóban úgysem segít a Helyes-e...
Ja és nem említettem egy szóval sem, hogy jobb lennék nála. Sokak szemében biztos akár rosszabb is lehetek. Én egy ugyanolyan felbosszantható fórumozó vagyok, mint sokan mások, csak én nem átallom ezt kiírni magamból.
AE
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Eladó gyönyörű Apple Watch Ultra LTE Cellular+GPS modell , 87% akksi + extra Spigen tok.
- GAMER INTEL CORE I5 14600K/32GB DDR5/RTX 3080 10GB/1TB NVME SSD/
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti SUPER Trinity Black 16GB GDDR6X videokártya
- Apple Watch Series 9 - 45mm - Cellular
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest