- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
AxBattler #12 üzenetére
Igen, arra.
Nézd ezaz FPS gsync/a-sync/144hz, szerintem továbbra is egy szubjektÍv dolog, mint egér esetén az 1000hz, vagy a mechanikus billentyűzet stb...
Van/volt előttem 34"-os 21:9-es 75hz-es Adaptive Sync monitor, 27"-os 144hz-es G-sync-es is, bár ezt TN meg a szokásos 60hz-es monitorok tömkelege.
Hazudnék, ha azt mondám h. g-snyc mellett nem látni különbséget, de ehhez kb egymás mellé kell rakni őket ráadaásul az én esetemben és kifejezetten erre figyelni, egyedül videóvágásnál láttam, szignifikáns előnyét ezeknek.
Én elég sokat játszom BF4-et, otthon egy sima LG 27EA73 27" FHD IPS monitoron és semmi féle hátrányt nem tapasztaltam még, az előbb emlÍtettekkel szemben.
Az a baj, h. mindig kell vmiféle kompromisszumot kötnöd, vagy végre van pl az ASUS-nak, ilyen minden egybe monitora, 27" WQHD, NEM TN panel, gsync, nomális külső, tehát egy álom, csak 250k. Ennyiből meg veszel egy vállalható monitort, meg egy 42-es tv-t.
Input Lag, kategórián belül kimondottan jó, de én konrkétan nem mértem, ez csak Így az emlékeim suggalta dolog, szóval ne vedd készpénznek
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Politika
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GN880-B használt monitor
- MSI MAG 341CQP Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/175hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/Type-C/HDMI 2.1
- GIGABYTE AORUS FI32Q X 2560x1440p 270Hz IPS monitor RENGETEG GARIVAL eladó remek áron
- Eizo EV2736W 27" képátló/ IPS panel / 2560x1440 (WQHD) / fehér szín / 6 hó gari
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest