- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Ahhan, de én nem nevezlek pubinak, hagyd meg annak aki téged is úgy hív, kösz...
Ha elég olcsón jön a K10, jah, és akkor az x2-k esnek majd megint 30%-ot? Lassan az AMD fizet hogy vigyék?

5000+-t én még 12-13k-ért nem láttam, hangsúlyoznám bolti bruttó árú hűtős verziókról beszéltem eddig. 3.4Ghz esélyes mekkora feszen? 2k-s hűtő megoldja? Ennyi erővel meg 2180-nál is esélyes a 3G+, némelyiknél annyi se, némelyiknél 3300-3400 mhz is értelmes feszen, szóval kaparhat az 5000+-od,, mást úgyse tud...
#203 Oliverda: Jah, kb annyival drágább azonos órajelű 2xxx egy x2-nél, amennyivel gyorsabb is...
Habár látva az E5200 induló árát, nem sokáig lesz ez így. Kb ott tartunk, ha van tuning, ha nincs, intellel biztos nem jár rosszabbul senki, ha van akkor meg 1értelmű, de még ott vannak a 4 magosok, mennyi is egy q6600, és egy hasonló tudású phenom?
Tuningról ne is szóljunk...ha már antituning, akkor micsinál' az 1xi user ha kevés neki az 5000+ alapon? Vesz egy 6000+-t ami zabál mint az állat, oké, most még 10k-val olcsóbb egy 8400-nél, de sokkal rosszabb, sokkal többet eszik, ez már érezhető a villanyszámlán...azt a 10k-t amit 1év alatt ezért elbukik, rögtön be lehet fektetni egy intel lapba, 10k lap+30k proci...40k, eredmény egy sokkal gyorsabb gép, sokkal kevesebb fogyasztással. De ha a 6400+ vs E8400-et nézzük akkor még a vaknak is 1értelmű a döntés sztem, azonos ár, csakhát messze nem 1 teljesítmény és fogyasztás.szerk: jah vga, éppen iponban volt 2600xt nemrég 4.5k körül
lemaradtam róla
a másik vga már kb 2 hónapja fennvan egy megbízható nem kamu kisker árlistáján
Új hozzászólás Aktív témák
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Napelem
- Direct One (műholdas és online TV)
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Habár látva az E5200 induló árát, nem sokáig lesz ez így. Kb ott tartunk, ha van tuning, ha nincs, intellel biztos nem jár rosszabbul senki, ha van akkor meg 1értelmű, de még ott vannak a 4 magosok, mennyi is egy q6600, és egy hasonló tudású phenom?
lemaradtam róla
a másik vga már kb 2 hónapja fennvan egy megbízható nem kamu kisker árlistáján