Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok mi a véleményetek erről a laptoprol?
XPS M1730 Laptop: Intel Core 2 Duo Extrém Processzor X7900 2.8GHZ [link] Biosban +600MHZ
128GB Samsung SSD + 320 GBFree Fall Sensor Merevlemez (7200RPM)
4 GB DDR2 SDRAM 800MHz (2 DIMMs)
Blu-Ray Combo olvasó
AGEIA PhysX Physics Accelerator
VGA:9800 MGT SLI[link]
Certified Refurbished
Crimson Red
17 inch Wide Kijelző WUXGA TrueLife LCD Panel FULL HD 1920x1200
9 Cell Primary Akkumulátor
3945 802.11a/g Wireless Mini Card
Integrált 2.0 Mega Pixel Webkamera
230 Watt AC Adapter
Microsoft Windows 7 -
Spor
csendes tag
Nekem a 16-os van es igencsak meggyozo, mind a kulso mind a belso
-
Klikk84
csendes tag
nemrég érkezett meg hoozám eme noti 16-os! nagyon jól nézz ki meg a tudás a is elég jó, csak arra lennék kiváncsi hogy game alatt mennyire melegszik? kicsit furán van megoldva a szelözés, mert ahol szelöznie kéne pont ott a monitor lap! tehát érdelne akinek vcan mi a véleménye!
-
Che Guevara
csendes tag
Csak most vettem észre, hogy itt valaki rám célzott korábban.
Örülök, hogy sikerült észrevenni, hogy a kanadai honlapon feltüntetett ár nettó ár.
Ezek után nyilván leesett, hogy az 1450 kanadai dollár igenis valós ár egy 13-as Studio XPS-hez... Sajnálom, hogy azt nem sikerült észrevenni, hogy az általam árult gépnek nem ennyi az ára. Ez a gép eredeti ára volt.
Az árakról még annyit, hogy egy nagyobb méretű gép ugyanannyiért általában erősebb. Vagyis ugyanolyan teljesítmény mellett az ár a gép méretével fordítottan arányos. A kisebb többe kerül. Semmi csodálkozni való nincs azon, hogy egy kisebb gép alig kerül kevesebbe, mint a nagyobb testvére.
Egy előző kolléga említette: ez Magyarország. De távol áll tőlem, hogy bárkit is hülyének nevezzek, inkább csak annyi, hogy még azok sem tévedhetetlenek, akik ilyesmit állítanak.Nem bántás képpen, de tényleg érdekelne, hogy az európai hatóságok mekkora vámot fognak kiszabni rá, ha valaki postán rendel ilyet. Hiszen hivatalosan minden Európába érkező, újonnan vásárolt és 450 eurót meghaladó termék után vámot kell fizetni. Nyilvánvaló kivétel, ha ismerős hozza, vagy személyesen te magad, mint a sajátod. De ez most komolyan érdekelne, hogy van-e valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata.
Egyébként pedig sok sikert a beszerzéshez!
-
_Hunter_
őstag
Kensington
Remélem jó lesz, vagy van valami más javaslatod? -
_Hunter_
őstag
Nah én ma megrendeltem az XPS13-at, remélem mihamarabb megjön.
Dokkolót is intéztem, szal majd tudok tapasztalatot írni ha valakit érdekel. -
Badb0y
addikt
Bár ilyen vevőket fognék ki akiknek maradhatna az angol bill
De nem, mindenki ragaszkodik a magyar világítóshoz
-
asadasad22
őstag
szerintem is sokkal jobb az angol kiosztas, semmi szukseget nem erzem h lecsereljem magyarra, sot, ezentul sztem csak angol billentyuzetem lesz. es itt nem is csak az Y-Z felcserelesere gondolok, hanem sok hasznos gombra, amiknek magyaron az ekezetek miatt nem maradt rendesen hely, ezert ilyen olyan shift-altgr kombokkal lehet csak elohozni.. persze mashogy nem is nagyon lehetett volna megoldani, de nekem ez tobbet szamit minthogy ekezeteket tudjak irkalni (szukseg eseten pedig ezzel is at tudok valtani magyar billentyuzetre ket gombnyomassal, a gombok helyeit meg tudom nagyjabol)
-
Atombalu
senior tag
-
Atombalu
senior tag
Eladó:
http://hardverapro.hu/apro/elado_olcson_hp_compaq_nx6325_samsung_syncmaster_9/friss.html
-
Atombalu
senior tag
Felhívtam Kanadát, megkérdeztem pontosan mennyibe fáj egy laptop ha rendelek és mondták, hogy rájön még 13% adó. Ez persze régiónként eltérhet. A 13% Ontariora vonatkozik én ott veszem.
Sajnos ez által az én kiszemeltem ára is nőtt 1747 $ CAD-ra, amit ha átszámolunk 297.000,- HUF, de úgy gondolom még így is tűrhető. Bár lehet rá kéne dobnom még a gariba, hogy 3 év legyen, az tényleg nem rossz dolog
Mondták még azt is, hogy ingyen házhoz szállítják (Kanadan belül), bár ennyi pénzért ez talán már alap itthon is.
Remélem menni fog rajta röccenésmentesen a 2010. márciusában megjelenő BF2 - Bad Company 2, mert bár már nem játszom, a BF sorozattal mindig fogok
Ui.: látom nem tud senki olcsóbban, nem kaptam privit, ez örvendetes
Jah es egyuttal eladó egy laptop. Gyenge gép, de a billentyűzete szinte érintetlen, USB-sel volt használva, újszerű az egész. HP - Compaq nx6325, felrakom hirdetésbe olcsón + "ajándékként" egy Sasmsung SyncMaster 940n-nel.
Üdv
-
asadasad22
őstag
hazhozjonnek, az oke, de csak orszagon belul. en legalabbis igy tudom, direkt rakerdeztem tobbszor annakidejen, es egyertelmuen azt mondtak h csak 3 ev felett lesz international a gari, sima 1-2 evessel talan csak ott lenne jo, ahol vetted. ha nem igy van akkor engem atbasztak
-
Badb0y
addikt
válasz
asadasad22 #92 üzenetére
Tyűűűű de kényelmesek itt az emberek
ha 1 év van akkor is házhoz jönnek, ha olyan garid van, nem kell több év.
Igen, ezek még csak előredenlések, mert kb. tegnap előtt jelent szinte meg az oldalukon
-
asadasad22
őstag
nem gyenge cucc az biztos
egyebkent ha jol latom, bar mar lehet rendelni i7-es gepe, a kiszallitasi ido oktober huszonx-ig nem tortenne meg meg, sztem ez meg egyfajta elorendelesnek foghato fel
garibol egyebkent nem celszeru 3 evest kerni? tudtommal a 2 eves meg nem nemzetkozi (3 eves +100 usd), 3 evessel pedig mar m.o.-n is hazhoz jon a technikus masnap, ha arrol van szo -
Badb0y
addikt
Egy ilyen gép, kicsit jobb, mint a beírt magyar világítós billentyűzettel, magyar garanciával, hivatalosan vámkezeltetve és forgalomba helyezve nettó 372.000 ft:
Persze, azt vegyük figyelembe, hogy most jelent meg, és az ára a plafont veri.
Genuine Windows Vista® Home Premium Edition SP1, 64-bit
Intel ® Core ™ i7 720QM 1.6GHz (2.8 GHz Turbo Mode, 6MB Cache)
2Yr Ltd Hardware Warranty, InHome Service after Remote Diagnosis
McAfee SecurityCenter, 36-Months
Full HD Widescreen 15.6 inch WLED LCD (1920x1080) W/2.0 MP
4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1333MHz
500GB 7200 RPM SATA Hard Drive
Slot Load Blu -ray Disc (DVD/CD read/write + BD read)
Creative SoundBlaster X-Fi MB
Obsidian Black High Gloss Finish
My Accessories
Dell Online Backup 2GB for 1 year
Dell Remote Access, free basic service
My Software & Accessories
Also Includes
ATI Mobility RADEON® HD 4670 – 1GB
Intel® 5300 WLAN Wireless-N (3x3) Mini Card
84 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery
Studio XPS 16 Notebook
Integrated 10/100 Network Card
Adobe® Acrobat® Reader 9, Multiple Languages -
_Hunter_
őstag
válasz
asadasad22 #87 üzenetére
Laptop alján egy sorban tüskés csatlakozó (sajnos jobban nem tudom leírni). XPS-en nincs, szal csak USB-s jöhet szóba
-
_Hunter_
őstag
Nem rossz.
Bár akinek a méret számít, úgyis megveszi az XPS 13-at. Pl. én
Dell D830-t fog felváltani, csak még én is várok egy ajánlatot mert pár paraméter még változhat.
Ami zavar, hogy nincs dokkolós csatija, így csak USB-s dokkoló jöhet szóba.Van valakinek tapasztala ilyennel? Dell noti + Kensington USB dokkoló?
-
asadasad22
őstag
az brutto vagy netto ar ami kijott? mindenesetre mindenkeppen eleg jo kis ar
az office-t nagyon helyes, hogy kiszedted. aminek en utanajarnek a helyedben meg, az a garancia. ilyen sima 1 eves garival sztem nem lesz vilaggarancia ami m.o.-n is ervenyes, nekem is 3 ev garit kellett valasztanom h itt is jo legyen.
a gep parameterei odabasznak, en a helyedben a FullHD RGBLED kijelzot meg esetleg meggondolnam (sztem nem dragabb mint az a 400 cad amivel igy kevesebbet fizetsz), foleg ez a cucc teszi ezt a modellt egyedulalloan jo laptoppa. -
Atombalu
senior tag
Most vettem csak észre, hogy veleletlenul beraktam a kosárba 400$ CAD-ért Office Business csomagot, ami nem kell, szóval csak ~1500$-ba fog fájni
-
Atombalu
senior tag
A Dell XPS 16-ra én is nagyon rágerjedtem
Annyira, hogy október 20-án veszek egyet, de már a négymagos i7 procival és 1 Gb-os Radeonnal. 1874 $ CAD. Fentebb láttam, hogy valaki ~1500$-ért árul használt XPS 13-at, hát nem enyhen viccesDe megszoktam, ez MO,,,vegulis itt sok hulye is akad,,,
SYSTEM COLOUR Obsidian Black High Gloss Finish
PROCESSOR Intel ® Core ™ i7 720QM 1.6GHz (2.8 GHz Turbo Mode, 6MB Cache)
OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista® Home Premium Edition SP1, 64-bit
OFFICE SOFTWARE Microsoft® Office Small Business 2007-includes Publisher + Outlook2007
SECURITY SOFTWARE McAfee SecurityCenter, 15-Months
HARDWARE SERVICES 1 Year Limited Warranty w/1 Year Return To Depot Service
LCD AND CAMERA HD+ Widescreen 15.6 inch WLED LCD (1680x945) W/2.0 MP
MEMORY 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1333MHz
HARD DRIVE 320GB 7200 RPM SATA Hard Drive
GRAPHICS CARD ATI Mobility RADEON® HD 4670 – 1GB
OPTICAL DRIVE Slot Load Blu -ray Disc (DVD/CD read/write + BD read)
BATTERY OPTIONS 84 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery
WIRELESS CARD Intel® 5300 WLAN Wireless-N (3x3) Mini Card
SOUND OPTIONS High Definition Audio 2.0 with SRS Premium SoundHa tud valaki olcsóbban írjon privit.
-
Che Guevara
csendes tag
Dell Studio XPS 13 eladó: katt ide a hirdetéshez.
Üdv,
-
Badb0y
addikt
Dell gépet vásárolni akarók figyelmébe
- A gépek 10 munkanap alatt jönnek meg.
- Garancia 1 év.
- Billentyűzet magyar.
- Táblázatban csak a leglényegesebb infók szerepelnek.
- Sok gép nagyon alap a táblázatban, az azért van úgy, mert az a legminimumabb ár, amennyiért venni lehet. Ennél csak erősebb van. De sok embernek jó a minimum is, ezért is írtam ezekkel az árakkal.
- Ha érdekel vmilyen, akkor add meg az általad elképzelt paramétereket, és írok rá árat. Ezt mind privátban kérném.
- Számlát adok minden vásárlásról.
- Van ami drágább, de általánosságban a miniken kívül minden olcsóbb. Így kérném az árakat ne kritizálni
- Ha valami nincs a listában, de érdekes számodra, írj és mondok árat. -
Che Guevara
csendes tag
5 hete jött meg a Studio XPS 13 Kanadából! Csak jó tapasztalataim vannak vele! Stílusos és nagy teljesítményű. A 9500-as GeForce nagyon erősnek számít a 14" alatti kategóriában!
És eladó!!!!!
Hamarosan felkerül majd a hirdetés is. Addig itt lehet kérdezni és priviben licitálni!
STUDIO XPS: Megérdemled! ;)
Üdv,
-
BoBszi
csendes tag
Elnezest a kesoi valaszert kicsit elfoglalt vagyok mostanaba.
Igen melegszik a gep ha jatszasz vele ne az oledbe tartsad, csak akkor hogyha fazol
A ventilator nem hangosabb mint a masik laptopomon. De persze jatek kozbe azert porog rendesen, de ha csak a gep sajat hangszorojat hasznalom, az is elnyomja a venti zajat..szal nem veszes. Fps-t sajnos nem tudtam nezni mert meg nem raktam fel semmi monitorozo progit, a jatek sajatjat meg nem tudtam megnyitni (nem boltba vett jatekrol van szo) majd ha meglesz dobozos valtozatba is, akkor arra is ra tudok terni.
Eddig, megha nem is sokat hasznaltam meg vagyok elegedve a teljesitmenyevel. -
-
BoBszi
csendes tag
En Angliaba vettem Delltol online ~ Ł930 a fenti parameterekkel. Idettlen megoldas a 160GB hard driveren 150GB-os "C" particio, 10GB "D" (Recovery) amire a biztonsagi mentes megy. Ezt egy kicsit modositani kellett.. Crysis megy rajta 1366x768 max felbontason...
Tetszik -
cira
csendes tag
Az apronet. hu-n hirdettek dell studio xps 13 notebookot 190 000 ft-ért. Bestpricenotebook a hirdető, tud valaki valamit, vagy hallott e már róla(uk). Nagyon olcsónak tűnik, tekintve a hivatalos dell értékesítők árát nézve. Külföldről hozza be a gépet,előleget kér, minél nagyobb %-ban fizet az ember előleget elvileg annál olcsóbban hozza be.
-
BoBszi
csendes tag
Ket heten belul erkezik... nem vagyok egy nagy PC magus de ha tudok valaszolok a kerdesekre.
STUDIO XPS 16(N02X1601)
Intel® Core™ 2 Duo Processor P8600 (2.40Ghz, 3MB, 1066MHz), Genuine Windows Vista® Home Premium SP1 - EnglishMemory
4096MB 1067MHz Dual Channel DDR3 SDRAM [2x2048]
Keyboard
Internal UK/Irish Qwerty KeyboardVideo Card
512MB ATI® Radeon™ HD 3670 graphics card
Hard Drive
160GB (7,200rpm) Free Fall Sensor Hard DriveOptical Devices
Internal DVD+/-RW (DVD & CD read and write) Slot Load Drive including Software
Wireless Networking
Intel WiFi Link 5100 (802.11 a/b/g/n 1X2) 1/2 MiniCardStandard Warranty
1Yr XPS Premium Warranty Support - Priority Call In and Onsite Support
Camera
2.0 Mega Pixel Integrated Camera with Facial Recognition Software
Online Backup
DataSafe Online Backup 2GB 1 year
LCD
16" (inch) Truelife 720p HD WLED Edge to Edge Display -
Badb0y
addikt
Írjatok egy elképzelést privátban, és mondok árat.
-
Badb0y
addikt
Melyik érdekel titeket? 13 vagy 16 ?
-
jansto
csendes tag
usanotebook-osok azt mondták nekem, hogy március végére tehető a notik eljövetele magyarországon. árrol nem mondtak semmit.. addig még talán kibírom
-
dokkaab
csendes tag
Elég vicces hogy külföldön 1700 $
-
Athanáz9
aktív tag
"A Studio XPS 16 fényt vet azokra a dolgokra, amelyek igazán számítanak."
Ebben teljesen igaza van!
-
dokkaab
csendes tag
Éss semmi változás
-
dokkaab
csendes tag
vehetne már valaki egyet és mesélhetne...
-
Athanáz9
aktív tag
Ezentúl csak 3 naponként jövök, hallgatagi urak.
-
Athanáz9
aktív tag
Egy újabb nap elteltével: detto!
-
dokkaab
csendes tag
Én is naponta 2x benézek, de semmi változás
-
Athanáz9
aktív tag
Például ma is.
Üdv, hallgatagi urak. -
Athanáz9
aktív tag
Üdv minden hallgataginak.
Én félnaponként majd mindig benézek. -
Athanáz9
aktív tag
Címben: "Érkeztek"
Szövegben: "Lesznek elérhetők" (természetesen közelebbi meghat. nélkül)
----- Engem zavar az ilyesmi. Baj? -
Atom_Anti
senior tag
Nagyon szep, nagyon tetszik
! Elgondolkoztam hogy milyen jo lenne lecserelni a D610 em egy ilyenre
. Akarhogy is uj gepet mar csak SSD meghajtoval vennek, szoval varok mig lesz vmi gyors 0.5-1TB-os megfizetheto aron.
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Tetszetősek ezek a gépek is! Macbook mellett ez az ami még megállja a helyét nálam ebben a kategóriában. Mondjuk a Mac -emet nem cserélném le semmi pénzért, mert nagyon megszerettem. Viszont ezek is szupik lettek! Tetszik a DELL -be, hogy a vásárlásnál kicsit te is belenyúlhatsz a konfigba. Ezt hiányolom az Apple részéről
Nagyon örültem volna ha felárért beletetethetem a megvilágított billentyűzetet az alapverzióba.
-
dokkaab
csendes tag
Sziaszotok! Tegnap olvastam, hogy jönnek az új Studio Xps gépek. Kérdésem az lenne, hogy mikortól lesznek elérhetők Magyarországon, és hogy mennyire lesznek személyre szabhatók. Engem leginkább a 16-os széria érdekelne, na meg az ára. A Dell Store-ba nekem is elég baráti áron sikerült összeállítani az általam elképzelt gépet, de attól félek itt nálunk már nem lesz ilyen jó a helyzet.
-
aszkeeta
tag
Cépek a notik
-
Csepy
őstag
Kövzzetek meg, de ezerszer inkább XPS M1330-at vennék (újra), ha lehetne választanom.
Regards: Csepy
-
|AP|
veterán
Csak az itthoni árára leszek kíváncsi... Nem gondolnám, hogy 300 körül elérhető lesz...
-
BloodRay
veterán
Nagyon jó gépek lesznek.
A dizájn nagyon eltalált, elegáns. -
Biomokus
tag
Legyen szavazás!
-
rudi
nagyúr
Jaja, azok is szép gépek! Egyszer nagyon szívesen kiraknám valami forgalmas helyre a Dell, Lenovo, Sony, Apple notebookjait az Acer, Asus, Fu-Si, MSI és többiek notebookjai mellé, hogy az arra járó átlagos járókelők rakják őket tetszési sorrendbe. Lehet mindjárt csinálok is egy notebookszépségversenyes szavazásos topicot
-
shadeofme
tag
Annak a zsanernak tenyleg egy kicsit sufniajto hangulata van.
De ezt kiveve tenyleg nagyon jol nez ki.
Amugy en is eljatszadoztam a Dell laptop konfiguralojaval parszor, csak a jo aron idulo gepbol valahogy mindig bazi draga lett. -
aeroxr
tag
Azért 2009 körül el lehetne már hagyni a d-sub csatlakozót
-
peti85
senior tag
A Stiudio nem is drága! 180-200 között egész jó darabokat adnak, 4(!) év garral.
-
Morden24
nagyúr
-
-
Bibby
addikt
Nem tudom mi ez a nagy rajongás hirtelen a külsejére, a sima Dell Studio is pont így néz ki és már piacon van egy ideje.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ez tetszik bár az a rész a zsanér fölött érdekes.
-
Solten
őstag
Jajjdeszéép..
-
rudi
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #13 üzenetére
Gondolom az Airhez hasonló új MacBookról és MacBook Proról. Egyébként minőségben korábban is nagyon ott volt már a Mac, csak ugye mindig a szériák kezdetekor gyermekbetegségek bújtak elő, és korábban még nagyon nem bírta a hardcore júzerek ízlése a másságot. Mostanra javult a helyzet, a tegnapi cikk topicjában egyáltalán nem volt Apple ellenes flame
-
Biomokus
tag
válasz
(Kolombusz) #13 üzenetére
A tegnapi MacBook teszt óta. Tán nem jól gondolom?
-
rudi
nagyúr
Fene tudja, élőben kellene látni. Az tuti, hogy ez is nagyon letisztult darab, és a fekete világos betéttel jobban mutat mint a MacBookok szerintem túl világos fémje a fekete kijelzőpanellel, de lehet, hogy túl komor ez a sötét. Jöhetne az a grafitszürke MacBook, amit mindig is szerettem volna
-
rudi
nagyúr
Nocsak, a Dell is nekiáll MacBookszerűséget gyártani! Nagyon helyes! Asus, MSI, Acer, Fu-Si elmehetnének tanulni hozzájuk egy kicsit
-
Biomokus
tag
Biza,ami szép,az szép.
-
Morden24
nagyúr
Kövezzenek meg érte, de ez jóval szebb az új Macbook-nál is.
-
(Kolombusz)
veterán
Azért inkább ilyet vennék, mint macbookot.
-
róland
veterán
Mindig is tetszett a Dell XPS sorozata, ami most Studio néven fut tovább.
-
hemaka
nagyúr
Nem kicsit jól néznek ki, az tény
-
JanR
addikt
Nya'mi
-
Stiky
senior tag
Kellemes kinézetük lett. És a felszerelhetőségük is lehet több, mint kielégítő.
Reméljük hogy az új, mobil 4000-es radeonok is hamar megjelennek a palettán. -
Devid_81
félisten
Ezek is TN+Film TFT sek lehetnek?
-
Bass83
csendes tag
Szépek, mint mindig.
Egy 13 colosra beneveznék szívesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kétféle, 13 és 16 hüvelykes méretben lesznek elérhetők.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6700 i7-3740QM I 16GB I 500GB SSD I 17,3" FHD I K3000M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest