Új hozzászólás Aktív témák
-
Hg3X
tag
válasz
Mostly Harmless #3 üzenetére
-
PrinceHerceg
őstag
A csúcs mióta ABS...
-
Fecko_78
tag
Razer Tiamat 7.1 analóg. Most egy Xonar AE hangkártyával használom. 4 éves. Nincs párna kopás. Legtisztább hangokat adja vissza játékban. Zene hallgatásra viszont nem jó. Próbáltam virtual surround fejeseket, de meg sem közelítik a valódi 7.1 térhatást.
-
NKing
tag
Nekem évek óta megvan egy Roccat Kave 5.1 egy Asus Xonar DGX kártya társaságában és csodálatosan szól még mindig. Egyedül a fülpárnák koptak le, illetve a hangerőállító egységen a gumírozott felület, de volt is használva bőven. Se törés, se repedés, a hangszórók sem ciripelnek benne - teljesen minőségi füles volt anno és megviseltsége ellenére még most is nagyon jó.
Én nem mondanám a Roccat termékekre, hogy vacakok, maximum az olcsóbb termékvonal lehet kevésbé jó minőségű...
-
KaitouP
nagyúr
Volt Roccat fülesem, kb. 1 évet bírt az a kacat műanyag, és eltört a kagyló és a fejpánt csatlakozásánál, pedig nem volt se dobálva, se feszítgetve, vigyáztam rá. Túlárazott vacak.
-
IgnisFatuus
aktív tag
Biztos csúcsminőségű hangot ad a beépített 3x2cm-es USB-s 7.1-es csúcsminőségű hangkártya...megérdemli aki megveszi...
-
zzola
titán
Túlárazott kaki...
-
SunMount3r
nagyúr
Dübörög a marketing megint. Még Google-ben rákeresve is csak csupa renderelt/photoshop-os "mű" képet találtam róla. A vicc ebben az, hogy még így is olyan "könnyen törik", olcsó, kopogós műanyag érzetet kelt.
-
Lacok
őstag
Csúcsheadset csúcstechnológiákkal.
-
Cs1csó
titán
válasz
Mostly Harmless #3 üzenetére
Dan Aykroyd-ot érdekelheti.
-
Mostly Harmless
tag
A csúcsheadset az csúcsfejeknek készül?
-
Cs1csó
titán
+1 Aggódtam mikor a cikkre kattintottam, hogy esetleg nem világít, de szerencsére fölöslegesen tettem.
Olvastam már a Roccat egereiről és nagyon nem győztek meg több egybehangzó vélemény is azt állította, hogy idővel a ragasztó engedett és a gumi mállott szét az egéren. Nem túl minőségi hozzáállás. Az arukereso.hu oldalon mikrofonos fejhallgatók között az első négy Kingston HyperX Cloud valamelyik variációja tuti olyat vennék ha ilyesmire lenne szükségem. -
Bodz
nagyúr
Megnyugodtam, 7.1, világít. Csak jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Khan Aimo 7.1 a virtuális surround mellett saját beépített hangkártyával és persze RGB LED-ekkel is rendelkezik.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest