Új csúcsheadset a Roccattól

A Khan Aimo 7.1 a virtuális surround mellett saját beépített hangkártyával és persze RGB LED-ekkel is rendelkezik.

Hirdetés

Új csúcsmodellel bővül a Roccat headset sorozata: a Khan AIMO 7.1 a Khan Pro fölé érkezik, és azzal a fizikai paramétereit tekintve jórészt meg is egyezik, hiszen két 50 mm-es neodímium mágneses hangszóróval dolgozik, mégpedig a Hi-Res Audiónak megfelelő 20 Hz-től 40 kHz-ig terjedő tartományban. Nem változtattak a felhajtható mikrofonon sem, amely itt is 100-10 000 Hz közötti tartományra érzékeny, a dizájn azonban módosult, egyrészt modernebb kinézetet kapott, másrészt helyet szorítottak benne egy 24 bites, 96 kHz-es hangkártyának, amelynek egyik szolgáltatása a névben is felfedezhető virtuális surround hatás. Ami a komfortot illeti, a hagyományos kivitelű csuklós megoldás végén memóriahabos kagylók ülnek, a teljes szerkezet tömege pedig 275 gramm.


[+]

A hab a tortán jelen esetben természetesen az RGB világítás, amelyet a cég Swarm programjával lehet vezérelni – ez az alkalmazás a többi Roccat eszközzel is kompatibilis, tehát aki több termékkel rendelkezik a gyártótól, itt össze tudja hangolni azok kinézetét.

A Roccat Khan AIMO 7.1 megjelenésének pontos dátuma nem ismert, de az ígéretek szerint nem kell rá sokáig várni – ajánlott végfelhasználói ára 120 dollár lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés