Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomi
őstag
Az az érdekes, hogy én soha nem akartam canonos lenni, legelőször a Kodak DCS 14-n aztán mivel Magyarországon 3-4x es áron árulták mint külföldön, nem mertem bevállalni. Aztán fuji s3 pro amiből akkor éppen készlethiány volt, és dátumost sem tudtak mondani. Uh vettem egy minolta 7D-t amit elloptak. Aztán D200-on gondolkodtam de egy nagyrabecsült ismerősöm aki világ életében nikonos volt, és volt D200a azt mondta, hogy ő 30D-t venne... na így készül a chocapik. Ha most kéne döntenem és gépvásárlás előtt állnék 1D-t vennék ha csóró lennék D300-at
-
-
törölt tag
Az még hagyján.szoszo
De ha ez a űber cucc megvan,akkor mi visz valakit egy másik márkához?Gyakorlatilag nincs motiváció,én legalábbis nem értem.Hozzátetszem nem ismerem a Canon obikat/vázakat sem/,de azt azért nehezen képzelem,hogy ez a lencse sor maga homály.Hamár itt tartunk van még pár dolog amit nem értek a fórumon.Nyílik egy új topik ,és mivel nincs topiknyitó hsz,nem értem miről szól,csak következtetek a nyagvilágba.Mostanában pont valami gps dolog volt,de ugyan ez volt vmelyik fotós topikban is.Előzmények nélkül nyílik a topik én meg nézgélek mint borjú az újkapura.Na ez pont nem egy ilyen topik
Új hsz
-
Cassidey
senior tag
-
madgie
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Megszűnnek végre a jól ismert hibajelenségek?
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon )
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Nikon ) -Újszerű-
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest