Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
Ha valakit esetleg érdekel, akkor most árulok egy tényleg jó kamerát az aprón, kettőt rendeltem, az egyik fölösleges nekem.
-
Lomha 8V
addikt
Két dolog érdekelne.
1. Lehet e hozzákapcsolni hátsó kamerát?
2. Ha automatára van állítva a rendszer és ütközéskor leáll a motor vagy elmegy a gyújtás, befejezi a rögzítést?
-
Champipi
aktív tag
A visszapillanto tukor azert hibas termek, mert nem tudod lehajtani tole a napellenzot!
Ha jo autos kamerat akarsz, olvasd a techmoan.com oldalt ahol vannak tesztek, meg ajanlasok.
-
Maximum1
őstag
"Új autóskamerák érkeznek a Media-Tech műhelyéből"
Ez egy kicsit erős, mármint a műhelyéből.
Az "új" gondolom itt csak annyit takar hogy nem használt.(#19) ATM_automata
+1
-
ATM_automata
őstag
Biztosan nincs egyikben sem, de a tapasztalatok szerint nem is igen kell, mivel annyira stabil a felfogatásuk, hogy a kocsival együtt rázkódnak, ami így (szerintem) nem okoz gondot.
Autós meg motoros kamerák után érdeklődőknek ajánlanám ezt a weboldalt. Elég jó teszteket csinál a csávó.
Ezt a videót 2012-ben csináltam egy alap autós kamerával, ez nem HD, úgy nézzétek. A kamera anno a mostani cikkben is szereplő MT4044-el kísértetisen minden külső jegyében megegyező kínai kamera volt sima 640-es felbontással...ha jól emlékszem. 1 év után úgy hullott darabjaira az egész, mint a szél. Azóta már volt pár autós kamerám. Én mondjuk kialakításából fakadóan sem ajánlanám senkinek.
-
ATM_automata
őstag
Az a gáz, hogy megint sikerült behozni az országba a szart...2-3 éves elavult technika, széthullós, kopogós műanyagból.
Érdemes megnézni mondjuk ezt a választékot és 80-100 dollár körül elérhető készülékek műszaki paramétereit. 2-3 kamerás, HD rögzítők már nem számítanak extrának és sok esetben autó típus függően is lehet már kapni beépíthető kamerákat, 20-30 dollárért.
-
atike
nagyúr
Engem az érdekelne, hogy van-e bennünk optikai képstabilizátor... Ha igen, akkor nagyon jó vétel bármelyik is!
-
Mappa
addikt
32GB kártya MPEG formátum... Tudni lehet, körülbelül mennyit rögzít egy ilyen masina? 1-2 órát?(se)
-
vittorio7
őstag
Teljesen rendben vannak ezek.
-
medica
senior tag
A visszapillantósban a tyúkbél lóg le középen?
-
kromatika
veterán
tetszik.lehet beruházok egyre.
-
b0rZ
aktív tag
Inkább egy G1W fele ennyiért.
-
captain81
csendes tag
Hát, kicsit nagy a hasonlóság, igaz féláron. MT4046
-
SzaboZE
addikt
Ez a tükrös megoldás tetszik, vajon hogyan lehet rögzíteni?
-
Tidus
addikt
Már egy ideje gondolkodom egy ilyen jellegű kamera beszerzésén, rengeteg szori adódik vezetés közben, netán baleset, amelyben vétlen az ember.
Erre rácáfolnak a hasonló jellegű megszámlálhatatlan Youtube videó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat számos megoldást kínál a vezetés körülményeinek rögzítése érdekében.
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Canon RF 200-800mm f/6.3-9 IS USM teleobjektív -Újszerű-
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel -Újszerű-
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (6000 vagy 42200 expoval)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest